Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Drum liber către Dinamo? Andrei Cristea şi-a reziliat contractul cu CS Mioveni

CS Mioveni Publicat de Emanoil Ursache pe 19 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20609595/1/980574a8-fba8-4aa4-b822-fbfbe960cd7d.jpg

Andrei Cristea (37 de ani), unul dintre veteranii din Casa Liga 1, şi-a reziliat de comun acord contractul cu CS Mioveni, pentru care nu a reuşit să înscrie vreun gol în 12 apariţii.

Decizia a fost luată deşi Cristea mai avea contract cu CS Mioveni până la finalul sezonului. „S-a ajuns la acest deznodământ cu acordul ambelor părţi”, a precizat Daniel Barbu, directorul sportiv al echipei, pentru GSP.

”Am reziliat pe 14 februarie (n.r- ultima zi a perioadei de transferuri). Asta a fost ideea, să reziliez până atunci. Cei de la club au fost în regulă, mi-au dat actele. Le mulţumesc. Nu a fost nicio problemă. A fost o reziliere de comun acord.

A fost dorinţa mea, iar cei din club au înţeles. Am avut şi o accidentare şi nu am mai continuat. Am câteva discuţii cu echipe. Vreau să joc în Liga 1, unde am evoluat în sute de meciuri.”, a declarat Andrei Cristea pentru sursa citată.

Andrei Cristea a câştigat Liga 1 cu FCSB de două ori, în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006, însă a fost golgheterul campionatului la Dinamo, cu 16 goluri marcate, în stagiunea 2009-2010.

Cristea a rămas interesat de echipa la care a cunoscut cea mai mare constanţă din carieră şi a urmărit de la faţa locului victoria cu 4-0 în faţa Gazului Metan: ”Chiar am fost la meciul cu Gaz Metan. Mă bucur pentru rezultat. Flavius şi stafful lui aveau nevoie de acest rezultat. Lucrurile încep să se aşeze acum, sub comanda lui Stoican.”.

Andrei Cristea a rămas în istoria fotbalului românesc şi pentru ”dubla” marcată pe Ghencea, contra Valenciei, când (în sezonul 2004-2005) FCSB elimina din ”16-imile” Cupei UEFA deţinătoarea trofeului, campioana Spaniei şi supercampioana Europei.

FCM Bacău, Poli Timişoara, Poli Iaşi, Karlsruher, Qabala, Salernitana, Martina Franca şi CSU Craiova sunt restul echipelor din cariera lui Andrei Cristea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele