Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Drumul lui Lewandowski putea fi altul. Cum a trecut polonezul pe lângă transferul la Genoa, în 2010: "Cred că a fost o decizie bună"

Bundesliga Publicat pe 15 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19733731/1/leewandowski-jpg-0-66307000-1498016379.jpg


Considerat cel mai bun atacant al momentului în fotbalul mondial, Robert Lewandowski (32 de ani) putea avea o cu totul şi cu totul carieră. După ce Bayern a picat cu Lazio în optimile de finală ale Ligii, italienii au discutat cu golgheterilor bavarezilor, care le-a povestit cum a fost la un pas de...Genoa!
 
În 2010, după un sezon impresionant la Lech Poznan, la doar 21 de ani, drumul lui Lewandowski trebuia să cotească spre un club important al Europei. Doar că Genoa, cu Gaasperini, actualul antrenor al Atalantei, în prim-plan, a fost prima care s-a mişcat. Şi chiar a fost aproape să-l semneze pe polonez! Lewa a venit în Italia, a vizitat centrul de antrenament al fostei echipe a lui Ionuţ Radu, dar s-a răzgândit: "Sunt foarte mulţi jucători polonezi în Italia. Când eram mai tânăr, jucam pentru Lech Poznan şi puteam ajunge la Genoa. Dar am vrut să joc în Liga Campionilor şi am optat pentru Borussia Dortmund. Cred că a fost decizia bună, văzând unde sunt acum", declară acum goleadorul lui Bayern.
 
Restul se ştie şi e istorie. Lewandowski a scris istorie la Borussia Dortmund, apoi a plecat la Bayern, cu care, anul trecut, a câştigat Liga Campionilor. Nici Genoa nu a rămas cu mâna goală, pentru că în acea vară l-a adus pe Diego Milito, argentinianul care, apoi, avea să fie decisiv pentru Internazionale Milano în anul câştigătii UCL.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele