Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Dublă pentru Bogdan Gavrilă în campionatul Maltei

Alte campionate externe Publicat pe 9 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20668966/1/fc-arges-petrolul-ploiesti-liga-2-casa-pariurilor-17-11-2019.jpg

Fotbalistul echipei Sirens, Bogdan Gavrilă, a înscris două goluri, sâmbătă, în meciul terminat la egalitate cu Santa Lucia, scor 2-2, în deplasare, în etapa a doua a play-out-ului campionatului Maltei.

Gavrilă a înscris în minutele 41 şi 75. Pentru gazde a marcat Valpoort, în minutele 55 şi 58. Bogdan Gavrilă a fost integralist.

În clasament, Sirens ocupă locul doi, cu 28 de puncte, în timp ce Santa Lucia este pe trei, cu 26 de puncte. Lider este Valletta, care are 29 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri