Ultima oră
VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start
Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4” Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4”
VIDEO | România - Serbia 19-13, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă! VIDEO | România - Serbia 19-13, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă!
”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj ”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj
Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă
Adrian Mutu, victorie de moral în prima ligă din Azerbaidjan Adrian Mutu, victorie de moral în prima ligă din Azerbaidjan

Dumitru Dragomir ”a întros-o ca la Ploieşti”! Cum a explicat ”Oracolul” autodenunţul în privinţa furtului Stelei: ”Eu am zis şi alte prostii”

FCSB Publicat pe 17 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21388889/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a explicat declaraţiile halucinante, oferite cu ani buni în urmă, în care se autodenunţa că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua.

”Oracolul din Bălceşti” a spus că reacţia sa de la acea vreme a fost una sub impactul nervilor cauzaţi de o ceartă cu patronul FCSB-ului.

Schimbare la 180 de grade

Mai mult decât atât, Dragomir spune că Becali a preluat Steaua în baza unei hotărâri judecătoreşti, în ciuda tuturor eşecurilor suferite de lidera din Superligă în instanţe referitoare la palmares, nume sau marcă.

”Ştii cum e asta cu suporterii? Dacă ai rezultate bune… Atunci eu m-am certat cu Gigi (n.r. - când a spus că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua). Eu am zis şi alte prostii, mult mai mari decât asta, asta a fost nimic. Am spus atâtea prostii încât nici nu mai mi-e ruşine de ele. Mă certasem cu el şi cu Giovanni, şi cu toţi. Eram la mare atunci când am spus asta.

După m-a sunat şi am vorbit normal. De câte ori m-am certat eu cu ei? De-aia nu mai pot eu că se supără suporterii. Nu e adevărat, cum să fie adevărat? Steaua s-a luat printr-o hotărâre judecătorească, Federaţia Română de Fotbal a luat decizia, nu Liga Profesionistă de Fotbal, dar lumea nu ştie.

Le-am spus de nu ştiu câte ori. Steaua s-a luat prin hotărâre judecătorească, altfel nu putea fi luată, iar Liga nu a avut nici măcar unu la sută vreo influenţă.

De ce să vorbim aiurea? Pe mine mă înjurau 55.000 de spectatori pe stadion, iar când plecam, nu puteam să merg la maşină că voiau să facă poze cu mine chiar ăia care mă înjurau, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.ro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele