Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Dumitru Dragomir, dialog de senzaţie cu Gigi Becali. ”Felicitări că n-ai mai schimbat în minutul 20!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21008154/1/dum.jpg

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir s-au întâlnit la o zi după victoria celor de la FCSB, pe terenul campioanei CFR Cluj.

Fostul preşedinte al LPF a dezvăluit ce a vorbit cu latifundiarul şi a dezvăluit cât de fericit era Becali, pentru modul în care au decurs ostilităţile duminică seara.

“Uite acum m-am despărţit de Gigi Becali, de vreo oră, aşa. A venit la şantier ca să rezolvăm cu un drum. A fost într-un trening frumos, aşa. Şi i-am zis: «Bă, îmbracă-te!». El mi-a zis: «Eu? Sunt very strong (n.r. foarte puternic)».

Era fericit, l-am şi felicitat pentru rezultat: «Felicitări că n-ai mai schimbat în minutul 20!». La care el: «Eh, să vedem ce mai zice presa acum!». Chiar este savuros:

«Bă, am făcut schimbări bune!». Eu i-am zis, perfect chiar. Şi la timp. El zicea că ce o să mai zică presa, că n-a schimbat înainte de pauză. Era tare bucuros. A jucat bine echipa.

Şi prima repriză şi a doua. Am zis că se bat cele patru la campionat. Dar să ştiţi că eu m-am aşteptat, cu terenul. Ăştia erau mici, zburdau. Ceilalţi, malaci, înotau în ghete.

Cine le-a dat crampoane adecvate terenului îngheţat, a fost băiat deştept. Ăia erau elefanţi pe patine. Dacă era desfundat, era altceva. Aşa, ăştia mici au zburdat. Iar ăla, ce fotbalist e. I-am şi zis lui Gigi de Octavian Popescu. Ce pasă a putut să dea la gol, formidabil”
, a explicat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele