Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

Dumitru Dragomir sare pe CFR şi FCSB: ”Dacă îmi spuneţi asta, mă împuşc! Nu ştiu cine i-a zis lui Gigi aşa ceva”

CFR Cluj Publicat pe 20 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20894057/1/dum.jpg

Dumitru Dragomir s-a săturat să audă din partea echipelor care joacă din trei în trei zile că fotbaliştii sunt obosiţi sau să asculte antrenorii care afirmă că sunt novoiţi să schimbe multe nume în formulele de start din pricina ritmului de meciuri, din cauza competiţiior în care sunt angrenate.

În special, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal le-a transmis echipelor din Conference League, CFR Cluj şi FCSB, că scuzele de acest fel nu sunt realiste şi dă exemplul formaţiilor din afara României, din campionatele puternice, care joacă în acest ritm un campionat întreg.

Dumitru Dragomir a numit drept ”tâmpenie” ideea rulării jucătorilor de la un meci la altul.

Când aud că nu rezistăm două-jocuri mă iau pandaliile? Ăia afară cum pot? Pentru că-i lasă să joace şi se obişnuieşte organismul. Eu am văzut toate meciurile de juniori. Noi cu condiţia fizică suntem la pământ şi reţineţi ce vă spune un specialist, antrenor de profesie. Nu există în România cinci jucători care să facă preluări cum trebuie.

Este o mare tâmpenie! (n.r. despre rulatul jucătorilor). Nu ştiu cine i-a zis lui Gigi chestia asta. Când se mai sudează echipă, dacă nu prin jocuri? Dacă voi îmi daţi un exemplu de un jucător care a crescut stând pe bancă, eu mă împuşc! Nu există aşa ceva! De ce marile noastre talente aveau valoare? Pentru că în afară de antrenament, mai jucau 2-3 în cartier. Metodele antrenamentelor se fac în mii de repetări, nu în sute”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Echipele, într-o perioadă cu jocuri din 3 în 3 zile. Cupa României continuă pe programele Prima Sport! 

Jocuri din trei în trei zile au şi echipele rămase în Cupa României, în această perioadă. Transmisiunile din grupele Cupei României continuă şi joi pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro!

Baia Mare - FC Argeş - Prima Sport 2, de la ora 15:30

Piteştenii pleacă favoriţi, cel puţin teoretic, în duelul cu formaţia din Liga 2, Minaur Baia Mare. FC Argeş a reuşit să rupă lanţul de înfrângeri consecutive, după victoria cu U. Craiova, dar a remizat în ultimul meci acasă, cu FC Voluntari.

Petrolul - Sepsi Sf. Gheorghe - Prima Sport 1, de la ora 18:15

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii din SuperLigă s-a încheiat 1-1, dar s-au schimbat multe lucruri de atunci. Petrolul se află într-o formă foarte slabă în campionat, unde a adunat cinci înfrângeri consecutive, iar Sepsi are trei victorii din ultimele patru meciuri şi se află pe un trend ascendent.

”U” Cluj - CFR Cluj - Prima Sport 1, de la ora 21:00

Derby-ul serii va fi confruntarea celor două echipe din Cluj. Marele oraş va respira doar fotbal pentru 90 de minute şi cu siguranţă cele două galerii vor fi la înălţime. ”Şepcile roşii” sunt într-o formă bună de la venirea lui Neagoe la echipă, ardelenii au doar două înfrângeri în nouă jocuri de când a fost numit tehnicianul. De cealaltă parte ”feroviarii” sunt angrenaţi în lupta la titlu şi în Conference League, astfel că Dan Petrescu ar putea folosi rezervele în acest meci de Cupă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele