Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Dunărea Călăraşi scapă de emoţiile retragerii din campionat. ”Vreau să ducem din nou echipa în Liga 1! ”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19910056/1/dsc-1436-v1.jpg

La începutul anului situaţia la Dunărea Călăraşi stătea sub semnul întrebării, din cauza problemelor financiare. Fostă participanta din Casa Liga 1 a reuşit să închege un lot puternic, cu care forţează revenirea pe prima scenă, dar lipsa banilor a făcut ca o mare parte din lot să îşi caute alt club, inclusiv antrenorul Cristian Pustai.

Lucrurile par că s-au rezolvat. Salvarea vine din partea autorităţilor judeţene, care au promis investiţii importante, prin care cei de la Dunărea să revină în Casa Liga 1.

”Avem un lot competitiv! Un antrenor cu o mare experienţă care ştie ce înseamnă marea performanţă. Vreau să ducem din nou echipa în Liga 1! Suporterii să aibă încredere şi să fie lângă echipă”, a spus, pentru Ediţia, Vasile Iliuţă, preşedintele CJ Călăraşi.

Au primit o mică parte din bani de curând

Situaţia s-a remediat considerabil chiar înainte de sărbători. Întreaga echipă a primit două salarii restante, iar viitorul sună mult mai optimist, în ciuda acestui fapt au rămas de achitat sume importante, inclusiv prime din stagiunea trecută.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele