Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

După Chiricheş, încă un titular al echipei naţionale ar putea rata startul preliminariilor EURO 2024

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21052773/1/rom.jpg

George Puşcaş (26 de ani) ar putea să rateze startul preliminariilor EURO 2024. Atacantul celor de la Genoa resimte probleme de ordin medical, iar deocamdată nu se ştie gravitatea acestora.

Cei de la CalcioGenoa scriu că atacantul a părăsit mai repede antrenamentul de vineri şi urmează să facă o serie de investigaţii, pentru a se vedea despre ce e vorba.

Fotbalistul celor de la Genoa are şanse mari să fie titular în meciurile cu Andorra şi Belarus, dacă va fi apt din punct de vedere medical.

Chiricheş ratează ”dubla” cu Andorra şi Belarus

Fundaşul român, Vlad Chiricheş s-a accidentat în partida pe care Cremonese a jucat-o luni, chiar contra celor de la Sassuolo, fosta sa echipă.

Internaţionalul român a acuzat dureri şi a fost nevoit să fie schimbat în minutul 35 al partidei. După un duel cu un adversar, românul a acuzat dureri şi s-a prăbuşit pe gazon.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat că experimentatul fundaş nu va evolua în ”dubla” cu Andorra şi Belarus, din cadrul preliminariilor EURO 2024.

”Ca preşedinte de Federaţiei, tu trebuie să fii foarte încrezător. Apoi jucătorii şi staff-ul trebuie să fie şi mai încrezători. Cum am mai spus, obiectivul pentru luna martie este acela de a câştiga cu Andorra şi Belarus. România are capacitatea să producă rezultatele de care are nevoie.

Chiricheş este o pierdere foarte mare. Ne dorim să îşi revină pentru a putea beneficia de sprijinul lui în iunie. Sper de asemenea să nu mai apară alte accidentări.

Din fericire, Nicolae Stanciu va veni mai devreme la Bucureşti. Va intra într-un program de pregătire special cu staff-ul echipei naţionale. Campionatul din China nu a început, el a jucat doar meciuri amicale”
, a declarat Stanciu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri