Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

”E clar că nu are de ce să mai rămână”. Antrenorul care l-a debutat pe Andrei Vlad în Casa Liga 1 îi recomandă să plece de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20697499/1/andrei-vlad.jpg

Experimentatul Gigi Mulţescu este cel care l-a debutat pe portarul Andrei Vlad în Casa Liga 1. Tehnicianul de 70 de ani e de părere că acesta ar trebui să plece de la FCSB, deoarece este de două luni rezerva lui Ştefan Târnovanu.

„Dacă nu mai este luat în calcul, e clar că nu are de ce să mai rămână la FCSB. Presiunea portarului e foarte mare. Orice greşeală înseamnă ocazie mare sau chiar gol. E cel mai dificil post.

E clar că trebuie să fie foarte atent, dar trebuie şi protejat de fundaşi. E foarte important să nu iei gol parabil. Toţi portarii greşesc. Dar erorile impordonabile nu pot fi trecute cu vederea”, a spus experimentatul tehnician, pentru Fanatik.

Ştefan Târnovanu, portarul numărul unu al FCSB-ului!

Ştefan Târnovanu va fi portarul numărul unu al FCSB-ului! Mihai Stoica a declarat că Andrei Vlad o să fie varianta a doua a echipei după gafa cu FC Argeş din luna martie.

Jucătorul venit de la Poli Iaşi a fost lăudat într-o intervenţie de managerul FCSB-ului, care a spus că la venirea din Moldova nu avea cele mai bune evoluţii şi că din contră, avea anumite sincope.

Târnovanu e portarul numărul unu, e clar, indiscutabil. Târnovanu a venit la noi şi cu un alt fizic, era mai pufos. Meritul e al antrenorului de portar, Marius Popa, în primul rând.

Nu putea face un plonjon când a venit, nu mi-a venit să cred. E adevărat că a muncit mult, a crescut până a ajuns să prindă poarta. Nu trebuie s-o comită, asta e clar, că poate nu mai are ocazia să salveze echipa ca acum.

În vestiar, când am intrat, Octavian Popescu şi Târnovanu, pe astea trei puncte le faceţi unul jumătate cu unul jumătate, că sunt punctele lor”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele