Ultima oră
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen

E considerat selecţionerul ideal pentru naţională: ”Vom putea să avem succes în viitor”

Echipa nationala Publicat pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20871325/1/romania-bosnia-1.jpg

România a terminat campania de Nations League pentru acest sezon, iar discuţiile cu privire la cine va conduce naţionala din postura de selecţioner sunt tot mai aprinse. Giovanni Becali a afirmat, însă, că varianta cea mai bună este chiar Edi Iordănescu, actualul selecţioner, considerând că FRF nu trebuie să decidă, iar, înlocuirea staffului tehnic.

Giovanni Becali este încrezător că fiul lui Anghel Iordănescu, dacă va avea continuitate, va reuşi să demonstreze că este alegerea perfectă, ideea continuităţii fiind un punct important pentru performanţele pe care România le-ar putea bifa cu Edi Iordănescu.

”Echipa pe care o avem în acest moment a demonstrat că se poate juca şi fotbal, cel puţin în repriza a 2-a. Eu cred că dacă antrenorul ar rămâne şi ar continua cu aceşti tineri, care nu mai sunt debutanţi, sunt la o vârstă înaintată acum, vom putea să avem succes în viitor.

Sper ca Edi Iordănescu să continue, dar bineînţeles şi cu acordul conducerii Federaţiei Române de Fotbal.

Eu l-aş vedea pe Edi să meargă în continuare pe acestă linie, să meargă cu jucători tineri care nu ajung la 30 de ani, care ştiu fotbal, aşa cum au arătat-o şi în repriza a 2-a.

Nu are rost să discutăm, în ultima perioadă i-am schimbat pe toţi, dar important este că trebuie să înceapă o perioadă pentru pregătirea la cupele europene.

România va avea trei meciuri în primăvară, care vor decide drumul pe care îl avem în continuare de parcurs”, a declarat Giovanni Becali, pentru Sport Total FM.

Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională

Gică Popescu nu ştie dacă Edi Iordănescu va mai continua în poziţia de selecţioner şi după ce România a retrogradat în divizie în Nations League. Chiar dacă a trecut de Bosnia cu 4-1, naţionala tot a picat în liga inferioară, motiv pentru care e posibil ca selecţionerul să fie schimbat iar.

Fostul căpitan al Barcelonei a afirmat în emisiunea de la finalul partidei cu Bosnia din Giuleşti, la Prima TV, că e foarte important ce au discutat Edi Iordănescu şi Federaţia Română de Fotbal în momentul în care au semnat contractul.

”Sunt două perspective de discuţie, ceea ce au discutat Edi şi FRF când a fost semnată înţelegerea, dar şi ultimele rezultate obţinute de naţională. Aceste două perspective se bat cap în cap. Nu ştiu care a fost obiectivul trasat de FRF şi care sunt obiectivele FRF pe viitor cu privire la naţională.

Nu ne putem bucura de victorie, a fost în zadar. Muntenegru, ca şi Bosnia, fiind sigure de locul în clasament, au jucat cu echipa a doua. Retrogradarea s-a produs la cele două înfrângeri cu Muntenegru”, a spus Gică Popescu, la Prima TV.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt