Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

”E deja cineva în lume. Nu uitaţi că reprezintă România, ca taică-su”. Gică Hagi a sărit din nou pentru fiul său

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21064080/1/gica-hagi-2023.jpg

Gică Hagi a comentat din nou neconvocarea lui Ianis Hagi, la prima reprezentativă, pentru partidele cu Andorra şi Belarus.

”Regele” este de părere că fiul său este deja un jucător consacrat, care şi-a creat un nume la nivel mondial şi nu înţelege de ce nu a fost inclus măcar în lotul preliminar.

”Nu vreau să intru în acest lucru. Nu e treaba mea să vorbesc de convocări. Fiecare antrenor face convocările. Ce am zis eu acum trei zile am zis pentru că se vorbea de o listă preliminară, a străinilor. Vorbim de un jucător care joacă la unul dintre cele mai titrate din Europa. Am zis părerea mea. Am zis doar de lista preliminară.

Restul a fost diversiune, manipulare pe faţă, diversiune pe faţă! Trebuia să rămâneţi în cadrul în care am rămas eu. Fizic, şi-a revenit. Joacă la un club. Eu vorbesc de o listă. Dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, e grav.

Sunt mândru pentru că sunt «tatăl lui Ianis». Eu am devenit «tatăl lui Ianis». Am fost la Rangers şi mi-au zis că sunt «tatăl lui Ianis». Deci, Ianis e deja consacrat. Ianis are deja personalitate. Ianis e deja cineva în lume. Nu uitaţi că reprezintă România, ca taică-su. E acelaşi brand în lume”
, a spus Hagi.

Ianis Hagi, lăsat pe banca de rezerve, la ultimul meci din campionat al celor de la Rangers

 

Rangers a câştigat în etapa cu numărul 29 a campionatului Scoţiei, cu scorul de 4-2, pe terenul celor lui Motherwell. Ianis Hagi a fost rezervă neutiliată.

Mijlocaşul nu a prins niciun meci în campionat de când a revenit după o accidentare dură, fiind folosit în 5 partide (n.r. într-un joc de Cupă a fost titular). Lipsa de meciuri este principalul motiv pentru care Edi Iordănescu a decis cel mai probabil să nu îl convoace la naţională, pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din preliminariile Campionatului European.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri