Ultima oră
”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede ”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie

E oficial! Sane a semnat cu Bayern. Prima declaraţie a fotbalistului post-transfer

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19410203/1/sane.jpg

Leroy Sane şi-a dat acordul pentru a evolua la Bayern Munchen din sezonul viitor, iar în scurt timp va semna un contract pe perioadă de 5 ani.

Cele două cluburi încă nu au ajuns la un acord cu privire la suma de transfer, bavarezii au oferit celor de la Manchester City 49 milioane de euro, la care s-ar mai putea adăuga încă 15.

„FC Bayern este un club cu obiective măreţe, iar aceste obiective mă încântă. Vreau noi provocări şi sunt nerăbdător să mă antrenez cu echipa. Îl ştiu pe Hansi Flick de la naţionala U21, am avut o relaţie foarte bună acolo. Vreau să câştig, alături de Bayern, cât mai multe trofee, iar Liga Campionilor este prioritară”, a declarat Leroy Sane pentru site-ul oficial al lui Bayern Munchen.

Sane este cotat de cei de la Transfermarkt la 80 milioane de euro. Cea mai mare cotaţie fiind la finele anului 2018, când suma era de 100 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele