Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Echipele din Premier League renunţă la “genunchiul la pământ”. Acest gest va fi făcut doar în "momente semnificative"

Premier League Publicat pe 3 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20802797/1/a3.jpg


Jucătorii din Premier League nu vor mai îngenunchea înainte de începerea fiecărui meci de fotbal ca semn de solidaritate împotriva rasismului, dar o vor face în "momente semnificative".
 
"Am decis să selectăm momente semnificative pentru a pune genunchiul în pământ în timpul sezonului pentru a sublinia unitatea noastră împotriva tuturor formelor de rasism şi, făcând acest lucru, continuăm să arătăm solidaritate pentru o cauză comună”, au spus căpitanii echipelor din Premier League.
 
"Rămânem angajaţi cu fermitate pentru eradicarea prejudecăţilor rasiale şi crearea unei societăţi incluzive, cu respect şi şanse egale pentru toţi”, au adăugat aceştia.
 
Jucătorii din Premier League au început să îngenuncheze înainte de meciuri, de când George Floyd, un bărbat de culoare, a fost ucis de un poliţist alb în Statele Unite în 2020. Acum vor îngenunchia în timpul meciurilor de la deschiderea sau la sfârşitul sezonului, sau înaintea meciurilor din cadrul campaniei "Nu este loc pentru rasism".
 
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele