Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Economisiri de aproape 500.000 de euro la FCSB după ratarea titlului

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20710858/1/fcsb-tanase.jpg

FCSB este nevoită să treacă la economisiri severe, după ce formaţia ”roş-albastră” a ratat pentru al şaptelea sezon consecutiv titlul de campioană a României.

Gigi Becali a decis să se despartă de doi dintre fotbaliştii cel mai bine plătiţi din lot. Este vorba despre Claudiu Keşeru şi Paulo Vinicius.

Andrei Miron, a 3-a plecare importantă de la FCSB?

Atacantul câştigă la FCSB 25.000 de euro lunar, cu 5.000 de euro mai puţin decât Florin Tănase, golgheterul Ligii 1 în ultimii doi ani şi cel mai bine plătit fotbalist de către Becali (Keşeru este al doilea).

Fundaşul central brazilian primeşte 15.000 de euro de la FCSB. Renunţând la cei doi, Gigi Becali va economisi lunar 40.000 de euro, sumă care într-un an ar ajunge la 480.000 de euro.

Andrei Miron, care mai are contract până în iarnă, este şi el aproape să plece de la FCSB. Fostul apărător central al Botoşaniului primeşte 12.000 de euro lunar de la latifundiar.

Chiar dacă nu mai vrea să investească bani grei la echipă, Gigi Becali a anunţat, la Digi Sport, că va aduce doi fundaşi centrali şi un atacant: "O să plece Vinicius, poate pleacă şi Miron. Îţi dai seama ce fundaşi centrali avem dacă degajează portarul şi iei gol din degajarea portarului. Doi fundaşi centrali îmi trebuie. Eu nu mai cheltuiesc bani, dar trebuie să luăm fundaşi centrali dacă dă ăla cu capul din faţa lui Cristea şi dacă Miron se uită la ăla cum trece pe lângă el. Şi mai trebuie şi un atacant, dar fundaşi centrali sută la sută!”.

19 meciuri a disputat Claudiu Keşeru (35 de ani) în actualul sezon pentru FCSB, în care a marcat 5 goluri şi a furnizat 3 pase de gol. Paulo Vinicius (37 de ani) a îmbracat tricoul ”roş-albastru” de 25 de ori. Fundaşul brazilian a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată. Andrei Miron (27 de ani) a evoluat de 21 de ori pentru FCSB. Un gol şi un assist se numără printre realizările sale ofensive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele