Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Efort financiar exagerat. PSG oferă 120 de milioane de euro pentru Darwin Nunez de la Benfica

PSG Publicat pe 12 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20704306/1/darwin-nunez.jpg

Darwin Nunez (22 de ani) este dorit de mai multe echipe importante de la nivelul Europei, dar PSG vrea să îi obţină semnătura cu orice preţ. Astfel, este pregătită să ofere o sumă foarte importantă, de peste 100 de milioane de euro celor de la Benfica, pentru a-l lua pe atacantul din Uruguay.

Jurnaliştii portughezi de la O Jogo anunţă că 120 de milioane de euro este pregătită să ofere PSG, dat fiind faptul că vârful mai este dorit şi de alte trupe potente financiar, preum Atletico Madrid, Manchester United sau Chelsea.

Darwin Nunez are statistici foarte bune în acest sezon pentru Benfica. A marcat de 34 de ori şi a oferit patru pase decisive în 41 de partide. În acest moment, cota lui de piaţă, conform Transfermarkt, este 40 de milioane de euro.

De la PSG la Bilbao? Posibila destinaţie a antrenorului Mauricio Pochettino dezvăluită de presa franceză

Antrenorul Mauricio Pochettino mai mult ca sigur va pleca de Paris Saint-Germain, iar, potrivit lequipe.fr, el va ajunge la Athletic Bilbao. Prin urmare, nu este de mirare că numele său circulă în străinătate, unde ratingul său rămâne destul de ridicat.

După Anglia unde a fost anunţat ca posibil succesor al lui Ralf Rangnick la Manchester United - post câştigat în cele din urmă de olandezul Erik ten Hag - în Spania reapare profilul lui Pochettino.

Potrivit L'Equipe, Athletic Bilbao (a 8-a în La Liga) l-ar considera să-l înlocuiască pe Marcelino, al cărui contract se apropie de sfârşit.

Pochettino, în vârstă de 50 de ani, şi-a început cariera de antrenor de cealaltă parte a Pirineilor, la Espanol Barcelona (2009-2012), ultimul său club ca jucător.

El a mai antrenat pe Southampton (2013-2014), Tottenham (2014-2019) şi PSG, din 2021.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele