Ultima oră
VIDEO ǀ ”A fost cea mai bună repriză a Rapidului de când sunt eu aici”. Cristiano Bergodi se apropie de podium VIDEO ǀ ”A fost cea mai bună repriză a Rapidului de când sunt eu aici”. Cristiano Bergodi se apropie de podium
VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!” VIDEO ǀ Rrahmani, atacantul momentului în Superliga. ”Meseria mea este golul!”
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales

EHF anunţă deja vânzarea de bilete pentru Turneul Final Four al Ligii Campionilor din 2023

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20747042/1/handbal.jpg

Forul european de handbal (EHF) anunţă luni, la nici 24 de ore de la finala masculină a Ligii Campionilor, punerea în vânzarea a biletelor pentru Turneul Final Four din 2023, cu preţuri cuprinse între 90 şi 380 de euro, în funcţie de categorie.

Duminică seară, FC Barcelona a cucerit al 11-lea trofeu din propriul palmares, după o finală incendiară cu Vive Kielce, care a avut nevoie de două reprize de prelungiri şi aruncări de la 7 metri (scor final 37-35), în faţa a aproape 20.000 de fani, la Koln.

Luni, EHF a anunţat deja punerea în vânzare a primelor bilete pentru Turneul F4 din 2023, care va avea loc tot la Koln, unde se vor desfăşura până în 2026, conform unui nou contract.

Turneul Final Four din 2023 va avea loc în 17–18 iunie, în Lanxess Arena.

Vânzarea primelor bilete pentru semifinale, finala pentru bronz şi cea pentru trofeu de anul viitor va începe marţi, pe site-ul EHF. Preţurile sunt cuprinse între 90-325 euro (categoriile 1-4), respectiv tichete premium cu 380 euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele