Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

”El crede că ne distrăm la sală. Gâdilă mingea şi o dă la adversar!”. Gigi Becali îl distruge pe Octavian Popescu după meciul cu U Cluj | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 3 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21334073/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, Dawa a deschis scorul pentru gazde, după o fază la care Gorcea a respins înalt un balon trimis din corner de Florinel Coman, mingea a revenit în teren căzând pe bara transversală, apoi l-a lovit pe Ngezana şi Dawa a trimis-o în plasă cu o lovitură de cap. 

Oaspeţii au egalat în minutul 26, prin Dan Nistor, dar bucureştenii au revenit la conducere prin golul înscris de Şut, după o lovitură liberă a lui Coman. FCSB a mai ratat o ocazie uriaşă în minutul 57, prin Alexandru Băluţă, iar clujenii au egalat în minutul 88, prin Bogdan Mitrea. 

După meci, Gigi Becali a intervenit în direct la Prima Sport şi a oferit mai multe declaraţii. Patronul FCSB a explicat schimbările făcute şi l-a luat în vizor pe Tavi Popescu, jucător pe care spera în trecut să încaseze zeci de milioane de euro.

”El crede că ne distrăm la sală. Gâdilă mingea şi o dă la adversar!”

”Nu m-au supărat. Dawa, aşa a fost decizia, ca să îl vadă şi pe Lixandru. Lui Ovidiu Popescu i-a intrat în cap că e mare fotbalist. El a început acum să nu mai bage piciorul. A greşit că nu mai bagă piciorul, el doar aleargă după adversar.

Tavi Popescu crede că am fost doar la sală. El crede că ne distrăm la sală şi gâdilă mingea. Asta e o echipă mare acum. Tavi Popescu crede că el gâdilă mingea. Că ne apucăm de gâdilat. Dacă ar putea să ţină mingea ar fi bine, că o ţinea pe vremuri. Acum o gâdilă de două ori şi o dă la adversar”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Meciul s-a terminat cu scorul 2-2. Astfel, FCSB este pe primul loc în clasament, cu 26 de puncte, iar U Cluj are 12 puncte şi este pe locul 11.  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele