adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Emil Săndoi a propus să avem cuplu de selecţioneri la naţională: „Poate să fie o soluţie!”

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20554160/1/sandoi.jpg

Emil Săndoi a venit cu o propunere interesantă pentru naţionala României, în timp ce se caută în continuare un selecţioner.

Pentru moment Ladislau Boloni este incert, iar celelalte două nume vehiculate sunt Edi Iordănescu şi Adrian Mutu. Săndoi, antrenorul Chindiei Târgovişte, a venit cu propunerea să fie instalaţi doi antrenori la naţională. 

Boloni, Mutu şi Edi Iordănescu sunt trei nume grele. Cred că sunt trei soluţii cât se poate de viabile. Poate echipa naţională are nevoie de doi antrenori: unul cu experienţă şi unul la început de drum. 

Nu ştiu, asta n-am cum să ştiu (n.r întrebat care ar fi cuplul ideal). Au mai fost situaţii în campionatul nostru, am fost şi eu implicat de Sorin Cârţu. Împreună am făcut un cuplu cât se poate de bun, chiar dacă el a jucat atacant şi eu fundaş central. 

Dacă vă aduceţi aminte, echipa (n.r Craiova) a avut vreo 19 etape fără înfrângere în perioada aia. De ce nu? Poate să fie şi asta o soluţie”, a spus Emil Săndoi, pe aeroport, la revenirea în ţară. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri