Ultima oră
Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League
Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur
Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie” Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie”
Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului
Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev
Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună” Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună”

Emil Săndoi, fericit că a revenit la naţionala de tineret. ”De fiecare dată este un sentiment special”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20863728/1/sand.png

Naţionala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor. În luna septembrie, tricolorii Under 21 se vor muta la Cluj-Napoca, unde vor disputa două jocuri amicale.

Emil Săndoi revine la reprezentativa de tineret, pe care a mai pregătit-o în perioada 2006-2013. Acesta s-a declarat emoţionat că s-a întors, dar va avea parte de un debut extrem de greu, cu două adversare de calibru.

”De fiecare dată este un sentiment special atunci când îmbraci tricoul echipei naţionale, sau treningul echipei naţionale, cum este cazul meu acum. Şi eu am jucat în toate loturile naţionale de juniori, de tineret, olimpic şi prim reprezentativă şi de fiecare dată te înceracă emoţii aparte.

Şi în momentul în care îmbraci treningul de antrenor al uneia dintre selecţionatele României e ceva special. Mereu am avut ceva aparte pentru jucătorii tineri, cei care au început să joace în campionatul nostru. Poate unii dintre ei datorită regulii U21, şi am urmărit cu interes mereu prestaţia jucătorilor tineri din campionatul nostru.

M-am bucurat de fiecare dată când am văzut că au reuşite, care sunt din ce în ce mai multe. Din momentul în care am fost investit am urmărit în permanenţă pe viu tinerii jucători, dar şi la televizor. Am încercat să le descopăr toate calităţile. Pentru că sunt obligat să încerc să le pun în valoare calităţile pe care le au.

Este prima acţiune pe care o desfăşurăm, am intrat în contact cu o parte dintre jucătorii care au fost convocaţi, restul urmează să vină pe parcurs. Este adevărat, în această perioadă am mai dialogat cu ei. Am încercat să-i încurajez atunci când nu au avut reuşite prea mari şi sper să fie şi cu ei o colaborare cu succes”
, a declarat Săndoi, într-un interviu pentru FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele