Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Emirul Qatarului îl doreşte pe Xavi Hernandez pe banca PSG-ului

PSG Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20716105/1/xavi-2021.jpg

Conducerea lui PSG este nemulţumită de rezultatele echipei din acest sezon. Chiar dacă Mauricio Pochettino a cucerit titlul în Franţa, dezamăgirea suferită în UEFA Champions League îi face parizieni să îi caute un înlocuitor. 

Numele celor care îl pot înlocui pe Mauricio Pochettino au tot fost vehiculate în presă, în ultimul timp. Este vorba despre Zinedine Zidane, Antonio Conte şi Thiago Motta. Pe lângă cei trei a apărut şi numele actualului antrenor de la Barcelona, Xavi Hernandez. 

Emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani nu a fost mulţumit de plecarea lui Xavi, de la Al Sadd şi îl doreşte pe banca PSG-ului. Antrenorul catalan se află sub contract cu Barcelona şi cu siguranţă ar fi greu de convins să plece de la clubul ”blaugrana”, astfel că arabii păstrează această variantă pentru viitor, scriu cei de la Barca Universal.

În momentul de faţă este mai aproape de formaţia din capitala Franţei, un jucător de la FC Barcelona, este vorba de Ousmane Dembele, care ar veni liber de contract, în această vară.

Thiago Motta ar putea fi noul antrenor a lui PSG 

Thiago Motta (39 de ani) este omul favorit să îi ia locul lui Mauricio Pochettino pe banca lui PSG. Italianul o antrenează în momentul de faţă pe Spezia şi mai are contract cu echipa italiană, până în 2024. Acesta are avantajul de a cunoaşte foarte bine formaţia de pe ”Parc des Princes” pentru că a evoluat timp de 6 ani şi jumătate acolo şi a fost antrenor al echipe U19, între Iulie 2018 şi Iulie 2019. 

  • Ca jucător, Motta a evoluat la PSG timp de 6 sezoane şi jumătate (ianuarie 2012 - iunie 2018) şi a câştigat 18 trofee.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele