Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Emmanuel Macron, schimb de replici cu Kylian Mbappé şi emirul Qatarului, la un dineu la Palatul Elysee: "Ne veţi crea din nou probleme"

Uncategorized Publicat pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21507385/1/macron-mbappe.png

Kylian Mbappé a fost primit la Palatul Élysée pentru un dineu alături de Emmanuel Macron, Nasser Al-Khelaïfi şi emirul Qatarului, şeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, relattează AFP.

Atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost unul dintre cei 120 de invitaţi la Palatul Élysée, printre care Jack Lang, Jean-Yves Le Drian şi Nicolas Sarkozy. Întâmpinat de Garda Republicană şi de o mulţime de fotografi, Kylian Mbappé a fost una dintre primele celebrităţi care au păşit pe covorul roşu în curtea palatului prezidenţial.

La sosirea sa, emirul Qatarului i-a şoptit câteva cuvinte la ureche, stârnind râsul lui Emmanuel Macron, care a glumit: "O să ne faceţi din nou probleme". Contextul acestui schimb de replici rămâne necunoscut, chiar dacă viitorul căpitanului "Les Bleus", care va părăsi PSG în această vară pentru a ajunge la Real Madrid, trebuie să fi fost în centrul reflecţiilor şefului de stat.

În timpul dineului care a urmat, Kylian Mbappé a avut ocazia să se întâlnească cu preşedintele său de la PSG, Nasser Al-Khelaïfi, care era prezent la masa principală alături de Brigitte Macron şi Nicolas Sarkozy.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele