Ultima oră
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”

Enache a dezvăluit cum a ajuns de fapt la FCSB. Omul decisiv a fost chiar Şumudică

Superliga Publicat pe 27 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19317263/1/enache2.jpg

Gabi Enache a rememorat momentul transferului de la Astra la FCSB, din 2016, când a hotărât să plece de la formaţia din Giurgiu, convins fiind că la roş-albaştri va avea şanse mai mari să câştige titlul.

"Trădarea" nu a ieşit însă cum şi-ar fi dorit, în condiţiile în care în acel sezon Astra a devenit campioană, iar FCSB a trebuit să se mulţumească cu locul 2.

Enache a dezvăluit însă acum că omul decisiv pentru transfer a fost chiar tehnicianul de atunci al Astrei, Marius Şumudică.

"Am avut o perioadă foarte frumoasă cu Marius Şumudică.

Cred că a fost cea mai bună perioadă pe plan fotbalistic. Eu am fost foarte corect când am plecat de la Astra la Steaua. Prima dată când am avut ofertă de la Steaua şi m-a sunat Gigi, prima persoană cu care am vorbit a fost Şumi.

El a fost prima persoană cu care am vorbit. L-am întrebat ce să fac, dacă e bine să merg acolo. N-a avut o reacţie deloc rea. Chiar el m-a îndemnat să semnez.

Mi-a spus <<Du-te acolo că e altă situaţie, aici sunt probleme cu banii, condiţiile nu sunt foarte, foarte bune>>
" , a declarat Gabriel Enache pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele