Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Enriko Papa, dorit de CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi. Albanezul este urmărit şi de patru echipe străine

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 1 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20726500/1/cs-mioveni-fc-botosani-play-out-liga-1-casa-pariurilor-2-05-2022-1.jpg

Enriko Papa (29 de ani) urmează să părăsească echipa din Liga 1 la care este căpitan, FC Botoşani, în perioada de transferuri de vară. Mijlocaşul central de origine albaneză este dorit de cele mai puternice formaţii din primul eşalon, dar şi de grupări din afara graniţelor ţării, conform sport.ro.

Campioana CFR Cluj, vicecampioana FCSB şi ocupanta ultimei poziţii de pe podium, Universitatea Craiova, sunt interesate de serviciile lui Enriko Papa. Inclusiv câştigătoarea Cupei României şi a play-out-ului, Sepsi OSK, a pus ochii pe albanez.

Fostul selecţioner Cosmin Contra îl vrea şi el pe Enriko Papa la Al Ittihad (Arabia Saudită). Sursa citată notează că pentru semnătura lui Papa s-au mai înscris şi Al Wasl (Emiratele Arabe Unite), Sivasspor (Turcia) şi Apoel Nicosia (Cipru).

Enriko Papa a ajuns la FC Botoşani în iulie 2018. De atunci a adunat pentru formaţia moldavă 128 de jocuri, în care a marcat de 11 ori şi le-a pasat colegilor săi decisiv de alte 12 ori.

Un milion de euro este cota de piaţă a lui Enriko Papa, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa de până acum, Papa a mai jucat pe poziţiile de mijlocaş defensiv, ofensiv, dreapta şi apărător lateral în flancul drept.

KF Tirana, KF Teuta, KF Bylis Ballsh, KS Lushnja şi FK Apolonia, toate din Albania, sunt celelalte echipe din cariera lui Enriko Papa. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele