Ultima oră
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga

Erik Lincar, după ce s-a calificat matematic în play-off cu „U” Cluj: „Mă aşteptam să câştigăm!”

Liga II Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20620734/1/rps4703.jpg

„U” Cluj a obţinut o victorie zdrobitoare în faţa Concordiei Chiajna, scor 4-0, în ultimul meci din runda 17 a Ligii a 2-a.

  • Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Aceste trei puncte i-au asigurat calificarea matematic în play-off formaţiei antrenate de Erik Lincar. Petrolul şi FC Hermannstadt sunt celelalte echipe calificate.  

Erik Lincar a venit fericit la declaraţii după acest rezultat, în special datorită transferurilor pe care le-a făcut şi pe care le consideră de succes. 

„Mă aşteptam să câştigăm. Am adus câţiva jucători de Liga 1, cred că acum calitatea echipei e mult mai bună, s-a văzut asta pe teren, prin ocaziile pe care le-am avut. Sunt mulţumit că ne-am îndeplinit primul obiectiv, să ne calificăm matematic în play-off. Acum vrem să mai adunăm puncte pentru a merge în play-off de pe o poziţie cât mai bună.

Devii omogen prin calitate, iar jucătorii care au venit au calitate. Sper să-i integrăm în echipă şi să obţinem rezultate bune.

Urmează meciul cu Hermannstadt, au două puncte în faţa noastră, sunt o echipă solidă. Au luat jucători buni de Liga 1, precum Hora. Va fi un meci echilibrat, iar echipa care va face mai puţine greşeli va câştiga”, a declarat Erik Lincar. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele