Ultima oră
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

Eriksen a primit aprobarea conducerii pentru a pleca de la Inter. Ce mare club vrea să îl transfere

Inter Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/19625787/1/eri.jpg
 
Inter are un start reuşit de sezon în Serie A, dar asta nu a adus liniştea pe „Giuseppe Meazza”. Nemulţumit că nu joacă, Christian Eriksen i-a transmis un mesaj fără echivoc lui Antonio Conte. Danezul a fost titular în acest început de sezon chiar în prima rundă, după care a redevenit rezervă, ceea ce nu poate decât să-l nemulţumească.
 
Se pare că starul danez a primit undă verde de a se transfera, după ce atât conducerea, cât şi antrenorul Conte sunt dispuşi să îl lase să plece pe cel care până nu demult era unul din pilonii echipei.
 

PSG a intrat pe fir

 
Cu o cotă care i-a scăzut de la 100 de milioane de euro la 60, Eriksen părea marea lovitură a lui Antonio Conte, după transferul de la Tottenham, dar mijlocaşul ofensiv nu a reuşit să se adapteze în Serie A şi nu este titular în formaţia lui Inter.
 
Dacă pista Eriksen va pica, PSG se va orienta spre Dele Alli, mijlocaşul lui Tottenham sărit din planurile lui Mourinho la Tottenham.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele