Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Erling Haaland, umilit de o legendă a fotbalului englez: „Jucător de liga a patra”

Manchester City Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21555653/1/profimedia-0863882775.jpg

Manchester City a remizat pe terenul celor de la Real Madrid, scor 3-3, în manşa tur a sferturile de finală din UEFA Champions League. 

Goluri de excepţie, un scenariu ireal, dar niciun învingător la capătul unei prime etape istorice între Real Madrid şi Manchester City. Încă înfruntate înainte de o finală la care mulţi observatori au visat, ultimele două campioane europene au oferit un spectacol magnific pe stadionul Bernabeu, martor la lovituri de geniu pe tot parcursul meciului.

Pentru City au marcat Silva (2), Foden (66) şi Gvardiol (71).

Real a revenit prin Eduardo Camavinga (12), Rodrygo (14) şi Valverde (79).

Manşa secundă va avea loc la Manchester, pe 17 aprilie.

Erling Haaland, criticat dur de o legendă a fotbalului englez

Erling Haaland nu a avut o evoluţie convingătoare în partida de pe „Bernabeu”, ceea ce a adus critici asupra sa. Norvegianul nu a bifat niciun şut şi nu şi-a creat nicio fază periculoasă de joc, primind nota 6.5. 

Ba mai mult, statisticile arată că în primele 45 de minute al meciului, superstarul „cetăţenilor” a atins balonul de 20 de ori şi a avut un procentaj de pase greşite de 35%, fiind cel mai mare dintre coechipierii săi.

Roy Keane, legenda lui Manchester United, a analizat prestaţia lui Haaland şi a comparat-o cu cea a unui jucător din ligile inferioare.

„Jocul său general, săptămână de săptămână, nu este nici pe departe suficient de bun. E cel mai bun din lume când vine vorba de opţiunile pe care le oferă coechipierilor săi când e în faţa porţii. Dar restul jocului său este cel al unui jucător de liga a patra.

Nu ştiu care este marea problemă. Pot să îl laud pe Erling Haaland în fiecare săptămână, dacă vreţi. Dar jocul său, în general, este cel al unui jucător de liga a patra. Şi mă bucur că nu sunteţi de acord cu mine, nu mă aştept ca oamenii să fie de acord cu mine.”, a declarat Roy Keane, citat de Mirror.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele