Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Eşecul de ieri a fost fatal! Schimbare de antrenor la ultima clasată din LaLiga

La Liga Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21066998/1/elche.jpg

Pablo Machin a fost demis de la conducerea echipei Elche, ocupanta ultimului loc în campionatul Spaniei, întrecere care se vede pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Machin a fost demis a doua zi după eşecul, scor 0-2, cu Real Sociedad, din etapa a 26-a. În patru luni petrecute pe banca echipei Elche, Machin a înregistra şapte eşecuri, două victorii şi trei remize.

Cu 12 etape înainte de finalul sezonului, Elche are cu 14 puncte mai puţine decât ocupanta primului loc neretrogradabil, Espanyol Barcelona.

Reacţiile lui Ancelotti şi Xavi, după ”El Clasico” Barcelona - Real Madrid

Antrenorul Carlo Ancelotti nu consideră că Real Madrid a pierdut titlul de campioană a Spaniei după eşecul cu FC Barcelona, scor 1-2. Italianul crede că madrilenii încă mai au şanse şi afirmă că vor da totul până la finalul sezonului. ”El Clasico” a fost în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Suntem trişti, afectaţi... Dar mândri de meciul pe care l-am avut. Dar vom câştiga ceva până la sfârşitul sezonului, fiţi siguri de asta. Jocul era complet. Nu l-am câştigat din cauza unui ofsaid despre care am îndoieli.

Dar meciul este pierdut şi ne întoarcem la Madrid. Este campionatul pierdut? Nu. Mai sunt meciuri. Va fi şi mai greu, dar această înfrângere nu înseamnă că nu vom juca meciurile care ne-au mai rămas în La Liga, vom da totul", a spus Ancelotii.

De partea cealaltă, Xavi a afirmat că FC Barcelona nu se poate considera deocamdată campioană, dar a făcut un pas mare în acest sens.

"Încă nu ne simţim campioni, dar am făcut un pas important. Am făcut multe puncte. Sunt foarte mulţumit, am meritat victoria, am fost mai buni. Anul trecut, Real Madrid avea 15 puncte în faţa noastră, acum avem noi 12.

Am fost solizi în apărare, dar am făcut un joc bun şi în atac", a spus tehnicianul catalanilor.

Barcelona a câştigat, duminică seară, pe Camp Nou, scor 2-1, meciul cu Real Madrid, din etapa a 26-a a campionatului Spaniei. Catalanii ocupă primul loc în clasament, cu 68 de puncte, urmată de Real Madrid, care are 56 de puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele