Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

”Este cea mai frumoasă victorie”. Măldărăşanu rămâne neînvins în Superliga

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20844715/1/mihalcea-2.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a etapa a opta a Superligii.

Golul a fost marcat de Paraschiv, în minutul 50.

Marius Măldărăşanu are un start de senzaţie cu Hermannstadt. Tehnicianul a declarat că este foarte fericit de această victorie şi a explicat că salariile achitate au adus liniştea la echipă.

„Este cea mai frumoasă victorie, ţinând cont şi de adversar, dar şi datorită contextului. Nu am ieşit în presă şi nu le-am spus asta nici băieţilor, dar chiar mi-a fost teamă de meciul acesta. Nu am făcut decât un singur antrenament între ultimele două meciuri.

Ştiu ce s-ar fi putut întâmpla dacă am fi pierdut meciul, lumea ar fi spus «Acum li s-au dat banii, nu mai vor să joace!».

Îmi pare rău pentru Mirel. Au jucători care joacă între linii, a trebuit să blocăm spaţiile. Cât timp un sportiv joacă cu întârzieri salariale, când primeşte banii poate să nu mai joace, dar poate fi o coincidenţă.

(n.r. despre salariile achitate) Se simte liniştea pentru că sunt premise pentru viitor. Degeaba dai nişte bani şi lucrurile vor fi ca înainte. Jucătorii nu ştiau ce se va întâmpla.

Baba Alhassan a fost foarte supărat. Şi-a dorit să plece, dar l-au făcut să înţeleagă că în Liga 2 din Spania ar fi avut mai puţini bani decât la noi. Sunt în continuare discuţii şi, dacă va fi o ofertă bună ,eu îmi dau acceptul fără nicio problemă”,
a spus Măldărăşanu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele