Ultima oră
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor” LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor”
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1

”Este cea mai frumoasă victorie”. Măldărăşanu rămâne neînvins în Superliga

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20844715/1/mihalcea-2.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a etapa a opta a Superligii.

Golul a fost marcat de Paraschiv, în minutul 50.

Marius Măldărăşanu are un start de senzaţie cu Hermannstadt. Tehnicianul a declarat că este foarte fericit de această victorie şi a explicat că salariile achitate au adus liniştea la echipă.

„Este cea mai frumoasă victorie, ţinând cont şi de adversar, dar şi datorită contextului. Nu am ieşit în presă şi nu le-am spus asta nici băieţilor, dar chiar mi-a fost teamă de meciul acesta. Nu am făcut decât un singur antrenament între ultimele două meciuri.

Ştiu ce s-ar fi putut întâmpla dacă am fi pierdut meciul, lumea ar fi spus «Acum li s-au dat banii, nu mai vor să joace!».

Îmi pare rău pentru Mirel. Au jucători care joacă între linii, a trebuit să blocăm spaţiile. Cât timp un sportiv joacă cu întârzieri salariale, când primeşte banii poate să nu mai joace, dar poate fi o coincidenţă.

(n.r. despre salariile achitate) Se simte liniştea pentru că sunt premise pentru viitor. Degeaba dai nişte bani şi lucrurile vor fi ca înainte. Jucătorii nu ştiau ce se va întâmpla.

Baba Alhassan a fost foarte supărat. Şi-a dorit să plece, dar l-au făcut să înţeleagă că în Liga 2 din Spania ar fi avut mai puţini bani decât la noi. Sunt în continuare discuţii şi, dacă va fi o ofertă bună ,eu îmi dau acceptul fără nicio problemă”,
a spus Măldărăşanu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele