Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

”Este un jucător foarte bun. E bun rău”. Lui Adrian Mititelu i-a trecut supărarea. Patronul lui FCU Craiova anunţă un transfer important

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21004527/1/njm2jmhhc2g9nmvhytaxmmm5mzmxnwflyzdlzwy1nzu3otnmzwrlymi-thumb.jpg

Campania de transferuri nu s-a terminat la FCU Craiova. Adrian Mititelu a anunţat că urmează ca Nicolo Napoli să primească întăriri.

Primul sosit va fi un fotbalist italian, specializat în execuţii de la distanţă. Acesta ar urma să vină în Bănie în scurt timp. Următorul pe listă este un fundaş central, însă patronul Adrian Mititelu nu a dorit să dezvăluie prea multe detalii.

 "Lotul este foarte bun, o să mai vină unul sau doi jucători, cu care suntem în negocieri avansate.

Fundaşul central a căzut. Au venit aici şi s-au schimbat condiţiile. Impresarul a schimbat. Am zis că nu este corect şi am renunţat la jucător. Dar am optat pentru a doua variantă din grupul celor patru pentru acest post.

La capitolul fundaşi, stăm foarte bine. Băiatul ăsta care trebuia să semneze azi îl luasem mai mult pentru acomodarea pentru anul viitor. Era străin. L-am luat în calcul pentru că îl împrumutam până în vară şi apoi l-aş fi transferat. Pe bani, nu gratis.

Mai avem un jucător care ajunge mâine sau poimâine în România. Sperăm ca luni sau marţi să semneze. Este italian. Până nu semnăm contractul, nu pot să spun nimic. Este un jucător foarte bun. E bun rău.

Aşa pare, dar să îl vedem pe teren. Este diferit de Bauza. Dă de la distanţă, şutează. Este ceva de genul lui Budescu. Poate să joace chiar puţin mai în spate. Oricum, e diferit de Pepe.

Săptămâna viitoare vine un fundaş central. Este francez, dar nu ştiu sigur. Nu ascund că am vrut să aducem un atacant din Argentina. Se numea Cruz. El avea şase luni de contract cu echipa de acolo, cu Banfield. Era un jucător bun de 23 de ani, avea şi paşaport italian.

Din păcate, a căzut transferul pentru că a semnat un nou contract cu clubul. Voiam să îl luăm cu 150-200.000 de euro de acum. Dar nu ne-am înţeles.”
a explicat Mititelu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri