Ultima oră
VIDEO ǀ Spectacol total în Premier League: Luton Town - Arsenal 3-4. ”Tunarii” au obţinut cu greu cele 3 puncte în minutul 90+7 VIDEO ǀ Spectacol total în Premier League: Luton Town - Arsenal 3-4. ”Tunarii” au obţinut cu greu cele 3 puncte în minutul 90+7
VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00 VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00
Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”

Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”
”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca ”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca
Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!” Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur

”Este un oraş, ştim foarte bine ce oraş important este”. Se pun bazele unui nou stadion modern în România

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21049516/1/iasi.jpg

Poli Iaşi are şanse mari să revină în Superliga, la finalul acestui sezon. Moldovenii s-au întărit considerabil în iarnă şi sunt calificaţi matematic în play-off-ul din Liga 2.

În ciuda investiţiilor la nivel de lot, stadionul din Iaşi nu se ridică la nivelul ambiţiilor locale. Preşedintele celor de la Poli, Cornel Şfaiţer a declarat că se va construi o arenă modernă, dar deocamdată nu a fost avansată o dată concretă de începere a lucrărilor.

”Iaşiul merită să revină în Liga 1. Este un oraş, ştim foarte bine ce oraş important este. Este capitala Moldovei. E păcat, sunt oraşe mari: Timişoara, Braşov, care au jucat în cupele europene, care au făcut performanţe în Europa, dar au trecut 10-20 de ani de atunci.

Avem nevoie de stadioane. Da, cu siguranţă (n.r. vom juca pe un nou stadion). Am făcut modernizări la stadionul din Copou, la Iaşi este nevoie de un nou stadion”
, a explicat Şfaiţer, pentru cei de la Play Sport.

În 2020, Primăria Iaşi a prezentat proiectul noului stadion, care ar trebui să aibă aproximativ 20.000 de locuri. Investiţiile sunt estimate la 48 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele