Ultima oră
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj
A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium
George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni
Inuman! Bolnav şi accidentat, Andrey Rublev s-a impus la Madrid Inuman! Bolnav şi accidentat, Andrey Rublev s-a impus la Madrid

”Eu nu accept acest lucru!”. Reacţia demnă de respect a lui Bogdan Rusu după despărţirea de FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20974424/1/bgdr.jpg

Bogdan Rusu (32 de ani) a avut numai cuvinte de laudă la adresa foştilor săi colegi de la FCSB, după despărţirea de formaţia ”roş-albastră”.

Rusu a spus că a găsit în tabăra vicecampioanei un colectiv frumos şi puternic, iar experienţa, per total, a fost una bună pentru el, deoarece a avut ocazia să joace în Conference League împotriva unor echipe precum Anderlecht sau West Ham.

Atacantul a dezvăluit că ar fi avut posibilitatea să rămână la FCSB până în vară, dar la echipa a doua, ceea ce l-a determinat să accepte rezilierea contractului.

Discursul demn al lui Bogdan Rusu

”Am reziliat contractul cu FCSB, sunt jucător liber de contract. Am varianta CS Mioveni, dar şi o echipă dintr-un campionat care încă nu a început, vezi China, ţările nordice, Lituania, Letonia, Kazahstan.

Ce pot să spun de FCSB? Un grup frumos, puternic, o experienţă bună pentru mine, am jucat în UEFA Conference League cu formaţii mari precum Anderlecht sau West Ham. Eu nu m-am antrenat cu cei de la FCSB anul acesta, nu am făcut niciun scandal, cum s-a scris.

Conducerea mi-a transmis că soluţia este să merg la echipa secundă. Eu nu accept acest lucru. Nu am fost niciodată genul de jucător care să stea pe bară şi să primească banii. Puteam foarte bine să fac asta până la vară., a declarat Bogdan Rusu pentru PlaySport.

  • Două pase de gol a reuşit Bogdan Rusu la FCSB în 13 meciuri oficiale din toate competiţiile.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele