Ultima oră
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV

Evan Ndicka "se simte bine", anunţă tehnicianul Daniele De Rossi

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21561752/1/ndicka.jpg

Fundaşul franco-ivorian al echipei AS Roma, Evan Ndicka, care s-a prăbuşit duminică în timpul unui meci, este "bine", a declarat miercuri, antrenorul său, Daniele De Rossi, înaintea meciului cu AC Milan, din manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Europa.

Evan Ndicka, în vârstă de 24 de ani, s-a prăbuşit duminică, în minutul 70 al meciului dintre Udinese şi AS Roma, din Serie A.

Fiind dus rapid la infirmeria stadionului şi apoi la un spital din Udine, serviciile de urgenţă s-au temut că fundaşul a suferit un atac de cord. După ce a petrecut o noapte sub observaţie, el a putut să se întoarcă la Roma, unde examinările au stabilit că nu avea "nicio patologie cardiacă", ci "un traumatism toracic cu un minim pneumotorax stâng".

"Niciunul dintre jucătorii mei nu era în stare să reia meciul"

"El este bine. Un pneumotorax este deranjant şi dureros, dar, din fericire, nu suferă de ceea ce ne-am temut când s-a prăbuşit pe teren", a declarat Daniele De Rossi.

Antrenorul italian a comentat apoi decizia arbitrului de a opri meciul: "A fost un lucru corect, a fost o decizie unanimă, este chiar normal. Niciunul dintre jucătorii mei nu era în stare să reia meciul, pentru că electrocardiograma (efectuată la stadion) a sugerat că au suferit un atac de cord", a amintit antrenorul Romei.

Deocamdată nu a fost stabilită o dată pentru revenirea lui Ndicka la antrenamente şi la competiţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele