Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Evan Ndicka "se simte bine", anunţă tehnicianul Daniele De Rossi

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21561752/1/ndicka.jpg

Fundaşul franco-ivorian al echipei AS Roma, Evan Ndicka, care s-a prăbuşit duminică în timpul unui meci, este "bine", a declarat miercuri, antrenorul său, Daniele De Rossi, înaintea meciului cu AC Milan, din manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Europa.

Evan Ndicka, în vârstă de 24 de ani, s-a prăbuşit duminică, în minutul 70 al meciului dintre Udinese şi AS Roma, din Serie A.

Fiind dus rapid la infirmeria stadionului şi apoi la un spital din Udine, serviciile de urgenţă s-au temut că fundaşul a suferit un atac de cord. După ce a petrecut o noapte sub observaţie, el a putut să se întoarcă la Roma, unde examinările au stabilit că nu avea "nicio patologie cardiacă", ci "un traumatism toracic cu un minim pneumotorax stâng".

"Niciunul dintre jucătorii mei nu era în stare să reia meciul"

"El este bine. Un pneumotorax este deranjant şi dureros, dar, din fericire, nu suferă de ceea ce ne-am temut când s-a prăbuşit pe teren", a declarat Daniele De Rossi.

Antrenorul italian a comentat apoi decizia arbitrului de a opri meciul: "A fost un lucru corect, a fost o decizie unanimă, este chiar normal. Niciunul dintre jucătorii mei nu era în stare să reia meciul, pentru că electrocardiograma (efectuată la stadion) a sugerat că au suferit un atac de cord", a amintit antrenorul Romei.

Deocamdată nu a fost stabilită o dată pentru revenirea lui Ndicka la antrenamente şi la competiţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele