Ultima oră
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen

Everton - Chelsea 0-1! Penalty-ul lui Jorginho le-a adus londonezilor 3 puncte în prima etapă din Premier League

Premier League Publicat pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20806418/2/fzf7at-xoaeib6j.jpg

Echipa Chelsea Londra s-a impus cu 1-0 la Liverpool, sâmbătă seară, într-un meci disputat împotriva formaţiei Everton şi transmis de Prima Sport 2, în prima etapă din Premier League.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Jorginho, din penalty, în minutul 45+9.

Antrenorul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, l-a folosit ca titular pe Koulibaly, iar Marc Cucurella a intrat pe teren în repriza secundă.

Everton - Chelsea 0-1 (Jorginho 45 + 9 p.)

Echipele de start:

  • Chelsea: Mendy; Azpilicueta (c), Thiago Silva, Koulibaly; James, Kante, Jorginho, Chilwell; Mount, Havertz, Sterling
  • Rezerve: Kepa, Cucurella, Chalobah, Gallagher, Kovacic, Loftus-Cheek, Pulisic, Ziyech, Broja
  • Everton: Pickford (c); Patterson, Tarkowski, Mina, Godfrey, Mykolenko, Iwobi, Doucoure, Gray, Gordon, McNeil
  • Rezerve: Begovic, Holgate, Keane, Allan, Gbamin, Mills, Vinagre, Warrington, Alli

Min. 90 + 11: Fluier final: Everton - Chelsea se termină 0-1!

Min. 90 + 8: Mason Holgate (Everton) vede cartonaşul galben pentru un fault dur, menit să repare o gafă mare a portarului Pickford. 

Min. 90 + 7: Şansă pentru Chelsea: lovitura de cap a lui Broja este reţinută de Pickford.

Min. 90: Meciul se prelungeşte cu cel puţin 10 minute.

Min. 83: Ocazie mare pentru Chelsea: Mykolenko îl blochează senzaţional şutul lui Sterling pe care scria gol. 

Min. 80: Mykolenko (Everton) încasează cartonaşul galben pentru o ţinere la marginea careului propriu pe contraatac. 

Min. 74-75: Dublă schimbare la Chelsea: ies Havertz şi Koulibaly, intră Broja şi Cucurella.

Min. 73: Everton are o oportunitate bună de a marca, însă Dele Alli are nevoie de prea multe atingeri de balon şi nu reuşeşte să creeze un pericol real la poarta lui Chelsea. 

Min. 70: Schimbare la Everton: în locul accidentatului Mina intră Vinagre.

Min. 65: Dublă schimbare la Chelsea: ies Mount şi Chilwell, intră Pulisic şi Loftus-Cheek. 

Min. 61: Schimbare la Everton: iese McNeil, intră Alli. 

Min. 56: James (Chelsea) vede cartonaşul galben pentru tragere de timp. 

Min. 52: Ocazie mare pentru Everton de egalare! Mendy scapă mingea incredibil, însă gazdele nu reuşesc să profite de oportunitate, balonul ajungând în cele din urmă tot în braţele portarului lui Chelsea. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 10: La pauză Chelsea conduce Everton în deplasare cu 1-0!

Min. 45 + 9: GOL Chelsea! Jorginho transformă impecabil lovitura de pedeapsă şi deschide scorul pentru londonezi. 

Min. 45 + 8: Mina (Everton) vede cartonaşul galben pentru comportament nesportiv. 

Min. 45 + 7: Chilwell, găsit cu o pasă excelentă de Koulibaly, este faultat în careu de către Doucoure şi obţine un penalty pentru Chelsea. 

Min. 45 + 4: Fază de meci pentru Chelsea! Pickford reţine lovitura de cap moale expediată de Koulibaly.

Min. 45: Prima repriză se prelungeşte cu cel puţin 8 minute. 

Min. 43: Sterling (Chelsea) înscrie, însă golul său este anulat corect pe motiv de ofsaid. 

Min. 39: Şansă pentru Chelsea! Jordan Pickford, portarul lui Everton, respinge spectaculos o centrare din plonjon şi îndepărtează pentru moment pericolul. 

Min. 24: Ocazie mare pentru Everton! Mendy are o paradă senzaţională la lovitura de cap a lui Tarkowski. 

Min. 19: Ocazie pentru Chelsea! Jordan Pickford, portarul lui Everton, respinge şutul lui Mount expediat la colţul scurt. 

Min. 10-18: Schimbare la Everton: Godfrey iese accidentat după ce l-a blocat pe Havertz printr-un tackling eroic în careu. Holgate îi va lua locul în teren. Accidentarea este cât se poate de serioasă, după minute bune fotbalistul a fost scos de pe teren pe targă.

Min. 7: Ocazie pentru Chelsea! Jordan Pickford, portarul lui Everton, reţine lovitura cu capul trimisă de Kai Havertz din interiorul careului pe centrul porţii.

Min. 1: A început meciul!


Partida Everton - Chelsea, din prima etapă de Premier League, va loc sâmbătă, de la ora 19:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Chelsea va juca în prima etapă contra echipei lui Frank Lampard, marea lengendă şi fostul antrenor al echipei londoneze. Formaţia de pe ”Stamford Bridge” îşi doreşte să se bată la titlu şi în acest sezon, după ce în stagiunea precedentă a ieşit din lupta pentru primul loc din Premier League, destul de devreme.

Londonezii au încheiat sezonul pe locul trei, dar la o distanţă considerabilă de puncte de Liverpool şi Manchester City, ocupantele primelor două locuri.

De cealaltă parte Everton încearcă să revină în lupta pentru top 6, după ce sezonul trecut a dezamăgit, clasându-se pe poziţia 16, la doar patru puncte de zona retrogradării.

”Caramelele” au pierdut una dintre vedetele echipei, pe brazilianul Richarlison, care s-a transferat la Tottenham în schimbul a 58 de milioane de euro, iar singurul jucător important, care a venit în această vară la echipa din Liverpool este Tarkowski, de la Burnley

Chelsea a avut, până acum, o campanie de achiziţii destul de bună. Trupa lui Thomas Tuchel i-a adus pe Kalidou Koulibaly, de la Napoli, pentru 38 de milioane de euro, Raheem Sterling, de la Manchester City, în schimbul a 56 de milioane de euro şi Marc Cucurella, de la Brighton, pentru 65 de milioane de euro.La Chelsea au fost şi plecări importante, precum cea a lui Rudiger la Real Madrid, a lui Christensen la Barcelona şi împrumutul lui Lukaku la Inter.

La capitolul întâlniri directe ambele echipe au câştigat de două ori şi o partidă s-a terminat la egalitate, în ultimele cinci meciuri, aşadar duelul celor două ar trebui să fie destul de echilibrat.   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele