Ultima oră
VIDEO | CFR - Sepsi 2-1. Cu doi oameni în plus, clujenii au dat lovitura în minutul 90+6 VIDEO | CFR - Sepsi 2-1. Cu doi oameni în plus, clujenii au dat lovitura în minutul 90+6
PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară
Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu
Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei
”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi ”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi
Alibec, Drăguş şi Sorescu au înscris în Qatar, respectiv în Turcia, dar echipele lor au pierdut Alibec, Drăguş şi Sorescu au înscris în Qatar, respectiv în Turcia, dar echipele lor au pierdut

EXCLUSIV ǀ A ieşit cum a preconizat Gigi Becali. Viorel Moldovan, încântat după FCSB – Farul: ”Să înceapă dansul în trei”

FCSB Publicat pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21098272/1/becali-gigi.jpg

FCSB a reaprins lupta la titlu după ce a învins Farul, scor 2-1, în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Bucureştenii au trecut de formaţia lui Gică Hagi, liderul SuperLigii României, aşa cum îşi dorea patronul Gigi Becali, iar acum speră la campionat cu şanse mari,

FCSB a condus cu 2-0, Farul a redus din diferenţă, dar Viorel Moldovan a afirmat la finalul întâlnirii că victoria vicecampioanei României a fost una meritată. El a evidenţiat faptul că, din perspectiva suporterului neutru, duelul pentru campionat va fi unul interesant, cu trei formaţii având şanse mari la locul 1, Farul, CFR Cluj şi FCSB.

Să înceapă dansul în trei! E exact ceea ce ne-am dorit înaintea acestui joc, ca acest campionat să devină mai palpitant în play-off. Este foarte echilibrat acum, azi FCSB câştigă trei puncte importante, după un joc interesant propus. Un meci cu un ritm elevat, cu două echipe preocupate să joace fotbal. Au încercat pe partea ofensivă să producă ocazii la porţi.

În schimb, o primă repriză care a fost mai echilibrată, dar FCSB a făcut diferenţa prin Compagno”, a spus Viorel Moldovan la finalul partidei de pe Arena Naţională, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Gigi Becali a mizat pe Octavian Popescu şi Malcom Edjouma

Octavian Popescu şi Malcom Edjouma au fost indiponibili în ultima vreme din cauza unor probleme medicale. Totuşi, cei doi jucători au evoluat cu Farul Constanţa, iar Gigi Becali era încrezător că ei îşi vor pune amprenta pe jocul echipei.

Popescu şi Edjouma chiar au avut prestaţii bune cu Farul şi au avut rol important în victorie. În plus, primul a obţinut penalty-ul din care s-a deschis scorul.

Păi dacă nu batem, nici nu vreau, nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Un egal, mai eşti în cărţi. Dacă câştigăm meciul, deja trebuie să ne lăsăţi să ne pregătim de Liga Campionilor. Cred că cea mai puternică este CFR-ul. Da, şi Edjouma, şi Tavi Popescu vor juca, da”, a spus Gigi Becali cu câteva zile înaintea partidei FCSB – Farul.

FCSB stinge lumina Farului de Paşte şi intră serios în lupta la titlu

FCSB a învins pe teren propriu pe Farul, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Bucureştenii s-au apropiat la două puncte de constănţeni, care rămân liderii campionatului.

Într-un meci disputat pe ploaie, dar cu ritm şi cu multe faze de poartă, FCSB a deschis scorul dintr-un penalti dictat de Istvan Kovacs după un fault în careu al lui Kiki asupra lui Octavian Popescu. A transformat Andrea Compagno în minutul 34. La pauză managerul Farului, Gheorghe Hagi, a schimbat trei jucători şi startul reprizei a adus două goluri.

Mai întâi a marcat Florinel Coman, după o acţiune proprie în careu, în minutul 47. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 51, prin nou intratul Enes Sali, care a profitat de un balon deviat la un şut al lui Mazilu şi a înscris.

Cu această victorie, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte, iar Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele