Ultima oră
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”

EXCLUSIV | Adrian Ilie vede o favorită clară în derby-ul de astăzi! "Au dovedit-o"

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21518760/1/ilie.jpg

FCSB şi Rapid îşi dau întâlnire, astăzi, de la ora 20:00. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Invitat la prima ediţie a emisiunii Fanatik Superliga, Adrian Ilie a prefaţat duelul de pe Arena Naţională. Fostul internaţional este de părere că FCSB este favorită certă.

Adrian Ilie a ţinut totuşi să evidenţieze şi aspectele pozitive pe care le are echipa lui Bergodi.

"Dacă tot vorbeam de echilibru, cred că FCSB, în momentul de faţă, pe toate compartimentele, în afară de vârful de atac, au un plus foarte mare. Au dovedit-o în acest campionat. Apărarea, mijlocul terenului şi cei doi stânga-dreapta, Coman şi Băluţă.

Rrahmani face un plus pentru Rapid. FCSB este mult mai în formă ca Rapid, în aceste momente.

Singurul plus pe care pot să îl dau Rapidului este la banca de rezerve strategia de joc pe care poate să o aibă", a declarat Adrian ilie, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele