Ultima oră
Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm” VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm”
Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj” Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj”
Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători” Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători”
Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup
”La fotbal, nu am naş, nu am fin, nu am familie”. Dan Nitor, decisiv cu FCSB ”La fotbal, nu am naş, nu am fin, nu am familie”. Dan Nitor, decisiv cu FCSB

EXCLUSIV | Adrian Mititelu îl critică la fiecare intervenţie pe Marius Croitoru: ”A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 7 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20912699/1/adrian-mititelu-1.jpg

Adrian Mititelu continuă să îl critice pe Marius Croitoru pentru punctul în care se află FC U Craiova, chiar dacă echipa olteană nu are până în accest moment un alt principal. Omul de afaceri a declarat în emisiunea Fotbal Show, în direct la Prima Sport 1, că Marius Croitoru a greşit, în primul rând, pentru faptul că a vrut să schimbe strategia urmărită de club, filozofia de joc.

Mititelu, pe lângă remarca referitoare la Croitoru, a vorbit şi despre numirea unui nou antrenor, iar alegerea va fi făcută după ce lucrurile vor fi măsurate atent. Patronul din Bănie va alege varianta care va fi de acord să respecte anumite cerinţe pe care el le are, printre care şi punerea în valoarea a lui Bauza.

Pun antrenor când voi găsi pe cineva care se va plia pe ce vreau. Mă grăbesc, dar încet cum e vorba aia. Graba strică treaba şi nu vreau să mă grăbesc, aşa era şi când l-am pus pe Croitoru în vară, când eram în închisoare. A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa. În perioada lui Trică, echipa era de play-off, cu Napoli la fel, a urmat cursul clubului.

Când a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa. Când e presiunea care e la Craiova, începi să nu mai mergi, iar noi acum nu mai luăm puncte.

Acum aşteptăm un antrenor, dar sper să nu vină unul care să-i termine pe jucători. Vrem un antrenor care să se plieze pe filozofia clubului, sper ca într-o săptămână să rezolvăm.

Sarcinile pe care le cer antrenorilor sunt, de exemplu, cu privire la stilul de joc, la formulă. Noi vrem să-l punem în valoare pe Bauza, el e cel mai important jucător din echipă. Mai sunt şi alte chestiuni legate de jucători, din ce ţări vin, stilul lor. Nu pot să dau afară un jucător pentru că nu vrea un antrenor.

Aşa a fost şi cu Compagno când l-am adus. Antrenorii nu prea îl voiau, dar eu insistam cu el”, a spus Adrian Mititelu în emisiunea Fotbal Show.

FC U Craiova a mai pierdut un meci în SuperLigă, 1-3 cu CFR Cluj

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC U Craiova, în etapa a 17-a din SuperLiga României, în direct la Prima Sport 1.

Pentru CFR au marcat Janga (16), Manea (33) şi Yeboah (67), iar pentru craioveni a punctat Ganea, în minutul 61.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt