Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

EXCLUSIV | Adrian Porumboiu a analizat cea mai controversată fază a duelului dintre Real şi PSG: „Vlad chiar e „Messi al portarilor” pe lângă Donnarumma!”

Champions League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 10 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20632224/1/gol1.jpg

Real Madrid şi PSG ne-au oferit un nou duel pur şi simplu magic de Champions League, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro. Karim Benzema a reuşit hat-trick-ul şi i-a calificat pe galactici în sferturile de finală ale Champions League! 

Parizienii aveau 1-0 (2-0 la general) şi controlau jocul, dar totul s-a destabilizat când au încasat primul gol, în minutul 62. Faza a fost una foarte controversată, iar după meci a explodat ditamai scandalul.

Donnarumma s-a jucat cu mingea şi a întârziat mult degajarea, iar Benzema a intervenit puternic cu o contră. Mingea a traversat careul apoi, până la Vinicius, apoi a ajuns din nou la Benzema, care a băgat-o în plasă. 

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internaţional, a analizat pentru Look Sport această fază şi e de părere că Donnarumma a făcut o gafă monumentală, chiar dacă într-adevăr pare să fi fost fault acolo. 

„Sunt puţin stupefiat de faptul că puteau să o revadă, erau şi arbitrii VAR, asistentul era atent la fază. Este clar că este o împingere acolo, dar greşeala portarului este indubitabilă. Este o greşeală a portarului şi în acelaşi timp mi s-a părut disproporţionat atacul lui Benzema şi este curios că n-a intervenit nimeni. 

Donnarumma loveşte mingea, însă fiind împins. Pare o greşeală de arbitraj, dar până la urmă l-a luat somnul în poartă. Îl laudă toată lumea că e mare portar, dar nu e. Să faci aşa ceva la meciurile astea... Păi înseamnă că de Vlad să nu se mai ia nimeni, că el este chiar „Messi al portarilor” pe lângă Donnarumma. L-a apucat puţin somnul şi Benzema l-a trezit.  

Este o fază care merită multe comentarii, nimeni nu poate spune cu precizie matematică verdictul. Din pat, la prima vedere, după un ochi de specialist, ar părea fault, dar până la urmă golul este gol, n-ai ce să faci. Şi asistentul, şi arbitrul central şi adiţionalul erau bine plasaţi, aveau unghiul clar în faţă.  Plus cei din camera VAR. Când vezi atâţia ochi care dau un verdict, ce să mai spui... Greşeala arbitrului nu este atât de mare cât este a portarului”, a spus Porumboiu, pentru Look Sport.

VIDEO cu faza respectivă: golul 1 înscris de Karim Benzema

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri