Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV ǀ ”Aia nu e linie, e trotuar! Parcă e pistă pentru biciclete!”. Viorel Moldovan a făcut spectacol după CFR Cluj – Rapid

Rapid Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21066095/1/viorel-moldovan.png

Partida dintre CFR Cluj şi Rapid, terminată la egalitate, scor 2-2, transmisă LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, nu a fost lipsită de intervenţia VAR, iar o fază controversată a fost consemnată în minutele adiţionale, când a marcat campioana României.

A punctat Anton Maglica, dar reuşita a fost anulată, apoi, după o analiză de trei minute în camera VAR. Viorel Moldovan, specialist Prima Sport, fost mare atacant al naţionalei României, s-a amuzat copios în momentul în care le-a fost prezentat şi telespectatorilor motivul pentru care reuşita a fost anulată, pe motiv de offside.

Linia grafică trasată l-a făcut pe Moldovan să o compare cu un bulevard şi o pistă pentru biciclete, aceasta fiind foarte groasă şi fiind irelevantă în observarea exactă a centimetrilor care arătau care a fost distanţa dintre Maglica şi ultimul fundaş al Rapidului.

Aia nu e linie, e trotuar! Parcă e pistă pentru biciclete! Ne trebuie un expert, să ne lumineze. Dacă nici VAR-ul nu-şi dă seama, ne dăm noi seama? Pare corpul, puţin, în poziţie de offside”, a spus Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

CFR Cluj şi Rapid au remizat, scor 2-2

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Echipa campioană a deschis repede scorul în Gruia, chiar în minutul 4, după ce Horaţiu Moldovan l-a faultat în careu pe Janga, arbitrul a dictat penalti, iar Janga a transformat. Egalarea a venit după numai şapte minute, când Kait a înscris după o centrare a lui Onea.

CFR a trecut în avantaj în minutul 23, la şutul lui Boateng. Onea a stabilit scorul final în minutul 55, cu un şut din careu. În minutul 90+2 clujenii au înscris prin Maglica dar, după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru ofsaid, iar la faza imediat următoare Rapidul a ratat o ocazie uriaşă. S-a încheiat 2-2, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 33 de puncte, iar Rapid este pe 5, cu 27 de puncte.

  • CFR CLUJ: Scuffet - C. Manea (Braun 59), Yuri, A. Burcă, Camora (Peteleu 59) - C. Deac (Maglica 69), Muhar, Boateng, E. Krasniqi – Janga (Yeboah 89), Petrila (Biriligea 59). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Al. Albu, Kait, Pănoiu – Sefer (Bamgboye 77), Dugandzic, Costache (A. Ioniţă 90+2). ANTRENOR: Adrian Mutu

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele