Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

EXCLUSIV | ”Am fost de acord”. Kevin Boli, cale liberă spre FCSB

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20945663/1/boli.jpg

Kevin Boli, fundaşul în vârstă de 31 de ani al celor de la FCSB, are şanse foarte, foarte mari să semneze cu FCSB după ultimul meci al acestui an.

Contractul lui Boli cu FC Botoşani, semnat în iulie, expiră în vara lui 2023, dar Iftime şi nepotul lui Basile Boli au o înţelegere conform căreia fundaşul central poate pleca încă din această iarnă, la startul pauzei competiţionale.

Cum Gigi Becali a intrat pe fir şi şi-a manifestat public dorinţa de a-l aduce pe Boli la FCSB, Iftime speră, acum, să obţină o sumă de bani în schimbul fotbalistului său, undeva în jurul a 100.000 de euro.

Patronul celor de la Botoşani a dezvăluit că şi-a dat acordul de principiu.

”Nu ştiu dacă pleacă la FCSB, dar există această variantă pe care a spus-o impresarul lui, în principiu am fost de acord, cu o condiţie. Contra unei mici sume de transfer rezonabile”, a dezvăluit Iftime, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele