Ultima oră
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”
VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge” VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge”
VIDEO | Dorinel Munteanu, pachet de nervi după partida de la Ploieşti! S-a luat la ceartă cu reporterul VIDEO | Dorinel Munteanu, pachet de nervi după partida de la Ploieşti! S-a luat la ceartă cu reporterul
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică

EXCLUSIV | Avertisment pentru CSA Steaua, imediat după promovare. ”Acum să vedem ce se va întâmpla în Liga 2, pentru că nu au un lot suficient de puternic”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20225033/1/csa-print.png

CSA Steaua a reuşit promovarea în Liga 2, la căpătul unui retur complicat cu CS Afumaţi, câştigat cu 2-1 (2-0 în tur pentru ”militari”). Partida a fost extrem de dificilă din cauza condiţiilor meteo.

În studioul Fotbal Look, Mirel Albon a subliniat importanţa acestei promovări şi lovitura pe care o primeşte astfel Gigi Becali, însă a ţinut să precizeze şi pericolele care îi aşteaptă pe ”militari”.

”Bucuria lor este dublă, pentru că unii au vrut să le pună Gigi Becali şi cei din jurul său. Au un buget foarte mare, o bază extraordinată şi o mare parte din galerie.

Acum să vedem ce se va întâmpla în Liga 2, pentru că nu au un lot suficient de puternic, iar pentru Liga 1 trebuie să schimbe forma juridică”,
a explicat Mirel Albon, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele