Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Bancu, pus la colţ pentru gestul golănesc din U. Craiova - Sepsi: ”Trebuie să-şi controlezi emoţiile, n-ai voie să faci aşa ceva!”

Cupa României Publicat pe 12 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20704616/2/bancu.jpg

Nicuşor Bancu a oferit un moment incredibil în partida dintre U. Craiova şi Sepsi, din returul semifinalei de Cupa României, din Bănie. Căpitanul oltenilor l-a lovit cu capul în piept pe un adversar, pe Ashkovski, în momentul în care jocul era oprit. Apoi, l-a lovit şi cu mingea în cap pe jucătorul lui Sepsi, pentru ca ulterior să vadă cartonaşul roşu pentru reacţia sa de frustare, venită pentru faptul că U. Craiova a ratat calificarea în finala Cupei României.

Ioan Ovidiu Sabău şi Cristi Dulca au comentat episodul în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1. Cei doi au catalogat ca incalificabil gestul unui fundaş precum Nicuşor Bancu, de naţională.

Ioan Ovidiu Sabău: ”Această nervozitate din momentele... n-ai voie să faci aşa ceva. Trebuie să ştii să îţi controlezi emoţiile, n-ai voie să faci aşa ceva!”.

Cristi Dulca: ”Bancu trebuie să se întrebe, dacă era invers ce se întâmpla? Nu ştiu ce i-aş fi putut spune în vestiar lui Bancu, nu mi s-a întâmplat aşa ceva în cariera de antrenor, dar cineva trebuie să-i spună că nu e ok. Bancu trebuie să-şi ceară scuze la un moment dat cu privire la acţiunea asta, nu poţi să faci aşa ceva. Eşti şi jucător de naţională”.

Sepsi - FC Voluntari, finala Cupei României! 

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în finala Cupei României, trecând în semifinale de Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Sepsi, la Sfântu Gheorghe, iar joi seară, în retur, tot Sepsi s-a impus cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Ştefănescu, în minutul 66.

În minutul 84, Aganovic (Sepsi) a primit al doilea cartonaş galben pe bancă şi a fost eliminat. În minutul 86, a primit cartonaş roşu şi Bancu (Universitatea Craiova), pentru un gest nesportiv.

Cele două echipe au început jocul în următoarele formule:

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Mateiu, Al. Creţu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Markovic. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  • Sepsi: Niczuly, Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Dumitrescu – N. Păun, E. Gonzales, Aganovic – Bărbuţ, Tudorie, Ştefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Alexandru Cerei. Arbitru de rezervă a fost Cătălin Popa, iar observatori Liviu Ciubotariu şi Mihai Duras.

În cealaltă semifinală, FC Voluntari a trecut de FC Argeş, scor 2-0 în tur şi scor 1-0 în retur.

Finala se va disputa în data de 19 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti. FC Voluntari a câştigat Cupa României în 2017.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele