Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

EXCLUSIV | CFR, lovitură pe piaţa transferurilor? Fundaşul a lăsat o impresie bună deja: ”Are un CV impresionant”

CFR Cluj Publicat pe 21 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20895283/2/jean-claude-billonga.jpg

Jean-Claude Billong, în vârstă de 28 de ani, a fost adus la CFR Cluj în septembrie, de la Clermont Foot, din Franţa, din ţara natală. El a debutat abia joi seară pentru campioana României, în duelul cu Universitatea Cluj din Cupa României, partidă care s-a văzut LIVE pe Prima Sport 1.

Fundaşul central a venit în România cu un CV impresionat, lucru remarcat şi de Ionuţ Rada la finalul partidei de pe Cluj Arena, în emisiunea Fotbal Show. Rada a fost impresionat plăcut de evoluţia şi de siguranţa lui Billong, dar se aştepta într-o oarecare măsură să dea un asemenea randament, chiar dacă în acest sezon nu a mai jucat.

”Mi-a plăcut Billong! Mi-a plăcut, ştiam că are un CV impresionant şi chiar voiam să-l văd într-un meci. Cred că va fi o soluţie importantă pentru acest sezon la CFR Cluj.

Au fost şi alţi jucători care au jucat bine cu Universitatea Cluj, Bodeianu trebuie să recupereze, Gomes în prima repriză a fost în bandă, încercânt dueluri unu contra unu. Are calitatate, dar trebuie să prindă încredere”, a spus Ionuţ Rada în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Jean-Claude Billong s-a născut în Franţa, dar joacă pentru naţionala Camerunului 

Internaţionalul camerunez, cu trei prezenţe în tricoul ţării sale, a evoluat în ultimul sezon în Ligue 1, la Clermont. Anterior experienţei din Franţa, unde a adunat 16 partide, apărătorul de 1,92 metri a mai jucat în primele două ligi din Italia (39 de meciuri în Serie B şi 5 în Serie A), în Slovenia (37 de jocuri/ 3 goluri/ un assist) şi în Superliga Turciei (26 de meciuri).

Hatayspor (Turcia), NK Rudar Velenje, NK Maribor (ambele din Slovenia), Benevento Calcio, Calcio Foggia 1920 şi US Salernitana 1919 (toate din Italia) sunt celelalte echipe din cariera lui Jean-Claude Billong. 

Un milion de euro este cota de piaţă a lui Jean-Claude Billong, una foarte bună pentru un stoper din Superligă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele