Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

EXCLUSIV | Ciobotariu, vinovat la golul înscris de Ţările de Jos. Miriuţă: "N-are voie! E lege de la copii şi juniori"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079278/2/profimedia-0600853681.jpg

România şi Ţările de Jos au remizat, scor 1-1, la Budapesta, în grupa A din cadrul Campionatului European de tineret. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Vasile Miriuţă a declarat că fundaşul Denis Ciobotariu a greşit nepermis la reuşita batavilor, din minutul 16.

Raportul ocaziilor de gol a fost 13-12 pentru România, iar cel al şuturilor pe poartă 6-4 pentru 'tricolori'.

Perr Schuurs a deschis scorul în minutul 16, în urma unui corner. Denis Ciobotariu a pierdut duelul cu fundaşul lui Ajax, care a înscris cu o lovitură de cap.

Titularizarea lui Denis Ciobotariu a fost marea surpriză a lui Adrian Mutu, având în vedere că fundaşul central n-a prea jucat la CFR Cluj în ultimele luni. Celelalte variante erau Radu Drăguşin şi Andrei Chindriş.

 

"Păcat că a greşit. Acolo, om la om, n-are voie. Nu dau eu, nu dă nici adversarul. E lege de la copii şi juniori. L-a pierdut! Aşa este, lipsa meciurilor îţi dă o lipsă de ritm. A greşit la gol, dar până la urmă a ieşit bine, rezultatul e pozitiv. Dacă mai joacă şi la meciul următor... Adi Mutu decide. Se joacă la trei zile, contează. Cred că vor fi ceva schimbări, două-trei", a spus Vasile Miriuţă la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079278/1/vm.png

În celălalt meci din grupa României, Germania a învins Ungaria cu 3-0, la Székesfehérvár. Au marcat Nmecha (61’) şi Baku (66’, 73’).

Pentru ‘tricolorii’ U21 urmează meciul cu Ungaria, pe 27 martie, la Budapesta, de la ora 19:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele