adplus-dvertising
Ultima oră
Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras
Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray
FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg
Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA
Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract” Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract”
Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby

EXCLUSIV | Concluzia serii, după ce România a făcut egal cu Finlanda: ”Asta e marea problemă”

Echipa nationala Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868314/1/romania-finlanda-f.jpg

România este cu un pas în divizia inferioară a Ligii Naţiunilor după remiza cu Finlanda, iar analizele foştilor mari fotbalişti încep să vină. Ionuţ Lupescu a avut o intervenţie în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1 la finalul jocului cu nordicii şi a evidenţiat un minus important.

Lupescu a atras atenţia asupra jucătorilor care au început meciul din primul minut, observând că România nu are prea multe nume care să aibă foarte multe goluri marcate până acum sub tricolor.

În altă ordine de idei, fostul fotbalist a remarcat şi faptul că au fost multe momente în meci în care România nu a reuşit să domine Finlanda şi a arătat multe sincope pe faza de apărare.

Concluzia e una singură, poate trebuia mai mult moral după bara avută de noi. Am avut 10-12 minute în care am jucat mai bine, dar apoi au venit iar ei peste noi. Pe final, au fost câteva faze bune, dar nu am luat cele mai bune decizii. A greşit acolo Puşcaş, a fost şutul pe lângă al lui Stanciu.

Trebuie să recunoaştem că şi Finlanda a avut o ocazie bună, sunt multe lacune pentru noi. Dacă analizăm primul 11, vedem că jucătorii nu au marcat prea mult la echipa naţională. Cine marchează la echipa naţională? Asta e marea problemă. Dacă nu ai oameni care pot să marcheze, atunci ai o mare problemă.

Nu suntem nici o echipă care se apără foarte bine, dar lipsesc şi oamenii de gol. Trebuie să ai diversitate de oameni care ar putea marca, iar noi nu-i avem”, a declarat Ionuţ Lupescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Dorinel Munteanu nu crede că Edi Iordănescu trebuie demis

România mai are un meci pentru a evita ultimul loc în clasamentul din Liga Naţiunilor şi, implicit, pentru a evita retrogradarea în Divizia C. Cu siguranţă, dacă se va întâmpla acest lucru, vor fi multe voci care vor spune că e nevoie de o altă schimbare de selecţioner, dar Dorinel Munteanu, omul cu cele mai multe prezenţe în tricoul primei reprezentative, unul dintre jucătorii componenţi ai ”Generaţiei de Aur”, e convins că nu aceasta e varianta pe care FRF trebuie să o abordeze.

Într-o intervenţie telefonică avută în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, Dorinel Munteanu a afirmat că ar fi o eroare încă o înlocuire a antrenorului şi că ar fi cel mai bine să se meargă pe principiul continuătăţii. Însă, Dorinel Munteanu a accentuat faptul că Edi Iordănescu trebuie să ţină cont de opiniile oamenilor care au realizat lucruri mari pentru fotbalul românesc, să accepte sfaturi. 

(N.r. – Credeţi că ar fi benefică schimbarea selecţionerului dacă România va retrograda?) ”Sincer, nu! S-au făcut multe schimbări, căutări, încât toată lumea s-a săturat! Ar trebui să îi dăm încredere lui Edi, dar trebuie să bage la cap ce îi spun jucătorii din generaţia trecută, avem experienţă. Venim din alt fotbal.

Trebuie să facem un grup unit la naţională, să avem continuitate, să avem spirit de echipă”, a spus Dorinel Munteanu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri