Ultima oră
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!

EXCLUSIV | Concluzia serii, după ce România a făcut egal cu Finlanda: ”Asta e marea problemă”

Echipa nationala Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868314/1/romania-finlanda-f.jpg

România este cu un pas în divizia inferioară a Ligii Naţiunilor după remiza cu Finlanda, iar analizele foştilor mari fotbalişti încep să vină. Ionuţ Lupescu a avut o intervenţie în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1 la finalul jocului cu nordicii şi a evidenţiat un minus important.

Lupescu a atras atenţia asupra jucătorilor care au început meciul din primul minut, observând că România nu are prea multe nume care să aibă foarte multe goluri marcate până acum sub tricolor.

În altă ordine de idei, fostul fotbalist a remarcat şi faptul că au fost multe momente în meci în care România nu a reuşit să domine Finlanda şi a arătat multe sincope pe faza de apărare.

Concluzia e una singură, poate trebuia mai mult moral după bara avută de noi. Am avut 10-12 minute în care am jucat mai bine, dar apoi au venit iar ei peste noi. Pe final, au fost câteva faze bune, dar nu am luat cele mai bune decizii. A greşit acolo Puşcaş, a fost şutul pe lângă al lui Stanciu.

Trebuie să recunoaştem că şi Finlanda a avut o ocazie bună, sunt multe lacune pentru noi. Dacă analizăm primul 11, vedem că jucătorii nu au marcat prea mult la echipa naţională. Cine marchează la echipa naţională? Asta e marea problemă. Dacă nu ai oameni care pot să marcheze, atunci ai o mare problemă.

Nu suntem nici o echipă care se apără foarte bine, dar lipsesc şi oamenii de gol. Trebuie să ai diversitate de oameni care ar putea marca, iar noi nu-i avem”, a declarat Ionuţ Lupescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Dorinel Munteanu nu crede că Edi Iordănescu trebuie demis

România mai are un meci pentru a evita ultimul loc în clasamentul din Liga Naţiunilor şi, implicit, pentru a evita retrogradarea în Divizia C. Cu siguranţă, dacă se va întâmpla acest lucru, vor fi multe voci care vor spune că e nevoie de o altă schimbare de selecţioner, dar Dorinel Munteanu, omul cu cele mai multe prezenţe în tricoul primei reprezentative, unul dintre jucătorii componenţi ai ”Generaţiei de Aur”, e convins că nu aceasta e varianta pe care FRF trebuie să o abordeze.

Într-o intervenţie telefonică avută în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, Dorinel Munteanu a afirmat că ar fi o eroare încă o înlocuire a antrenorului şi că ar fi cel mai bine să se meargă pe principiul continuătăţii. Însă, Dorinel Munteanu a accentuat faptul că Edi Iordănescu trebuie să ţină cont de opiniile oamenilor care au realizat lucruri mari pentru fotbalul românesc, să accepte sfaturi. 

(N.r. – Credeţi că ar fi benefică schimbarea selecţionerului dacă România va retrograda?) ”Sincer, nu! S-au făcut multe schimbări, căutări, încât toată lumea s-a săturat! Ar trebui să îi dăm încredere lui Edi, dar trebuie să bage la cap ce îi spun jucătorii din generaţia trecută, avem experienţă. Venim din alt fotbal.

Trebuie să facem un grup unit la naţională, să avem continuitate, să avem spirit de echipă”, a spus Dorinel Munteanu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt