Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

EXCLUSIV | Conducerea lui CFR Cluj a lămurit plecarea lui Paraschiv. ”La noi erau şanse mici să prindă minute”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20936415/1/paraschiv.jpg

CFR Cluj a învins în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 3-2, într-un meci restanţă al etapei a 6-a din Superligă.

Daniel Paraschiv a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Fostul jucător al celor de la CFR impresionează în tricoul celor de la Hermannstadt. Marius Bilaşco a explicat pentru Prima Sport că atacantul a fost cedat înainte ca Dan Petrescu să preia echipa.

”Am suferit puţin, am avut aşa un control al meciului, parcă totul decurgea aşa bine, am făcut o greşeală, apoi lucrurile au luat altă întorsătură. E greu să facem lucrurile mereu bine şi să nu facem paşi greşiţi.

E bine că am câştigat, mai rău era dacă făceam greşeli şi pierdeam. În comparaţie cu meciul de la Mioveni au fost mai multe soluţii ofensivă, schimbările chiar au făcut diferenţa şi asta arată forţa echipei, pentru că o bancă puternică întotdeauna va avea rezultate.
 
(n.r. despre plecarea lui Paraschiv) El a fost un jucător împrumutat în primă fază la Voluntari, apoi a ajuns la Hermannstadt, era în acel moment foarte greu să joace la noi, apoi a mers împrumut. Cei de la Hermannstadt şi l-au dorit foarte mult şi a fost cedat. A fost foarte puţin la noi, în cantonamentul de vară, nu a fost Petrescu atunci antrenor. Fiind greu să joace atunci, fiind venit din Liga 2, cred că era un traseu normal.

La noi erau şanse mici să prindă minute. La noi toată lumea a fost implicată în luarea deciziei, nu a fost o persoană anume, nu putem da vina pe cineva pentru că l-am pierdut, a fost o decizie poate cea mai bună atunci. Era o decizie de transfer.

(n.r. transferul lui Stanciu) S-a discutat prea mult acest subiect.... Nu am noutăţi”
, a spus directorul sportiv al campioanei, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele