Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"

Serie A Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19934132/1/rl.jpg
 
Conflictul fizic dintre Zlatan Ibrahimovic şi Romelu Lukaku, din meciul AC Milan - Inter 1-2, din Cupa Italiei, a fost comentat cu umor de Vasile Miriuţă şi George Florescu în emisiunea Fotbal Look de miercuri seară.
 
În prima repriză, cei doi foşti colegi de la Manchester United s-au luat la harţă, cu Lukaku scos din sărite de cuvintele lui Ibra, care l-a îndemnat să meargă şi să-şi facă şedinţele de voodoo. Cei doi au fost cu greu despărţiţi de restul jucătorilor de pe teren, iar imaginile s-au viralizat rapid. În timp ce George Florescu pariază pe Zlatan într-o confruntare fizică unu la unu, Vasile Miriuţă nu e aşa sigur de rezultat. Dialogul celor doi, la Fotbal Look:
 
Vasile Miriuţă: Se bat ăştia doi de Doamne fereşte...
 
George Florescu: Aş merge pe Zlatan. e campion la taekwondo
 
Vasile Miriuţă: Poţi să ştii cu voodoo ăsta ce se întâmplă? Poate îl înţeapă...
 
Legătura lui Lukaku cu voodoo provine din 2017, când unul dintre acţionarii lui Everton a explicat cum a decis belgianul de origine congoleză că ar fi mai bine să meargă la Chelsea: "I-am oferit lui Lukaku un angajament mai bun decât Chelsea. Agentul lui a venit la club pentru a semna contractul, erau şi reporteri afară. Apoi, în timpul întâlnirii, Lukaku şi-a sunat mama. Ne-a spus că mama lui e într-un pelerinaj în Africa şi că, după o şedinţă de voodoo, a primit mesaj că ar fi mai bine să meargă la Chelsea".
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele