Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

EXCLUSIV | Cristi Balaj a dezvăluit cum s-a încheiat conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali! "Am vorbit aproximativ 38 de minute"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21503054/1/balaj.jpg

Vineri a avut loc un scandal monstru între Gigi Becali şi Cristi Balaj. Preşedintele ardelenilor a vorbit despre declaraţiile pe care le-a făcut Becali, care insinuau că ar exista "omenie" între echipe din Superligă.

Imediat după a venit replica tăioasă a latifundiarului din Pipera, care l-a atacat vehement pe Balaj. Până la urmă, se pare că lucrurile s-au lămurit.

Înaintea partidei dintre CFR Cluj şi Dinamo, de vineri, Cristi Balaj a dezvăluit la Prima Sport că a avut o discuţie telefonică cu Gigi Becali, din care a înţeles că a greşit. Preşedintele formaţiei din Gruia i-a cerut ulterior scuze lui Becali.

"Înainte să vin la stadion, am vorbit aproximativ 38 de minute la telefon cu Gigi Becali. Am avut o discuţie mai mult decât frumoasă şi mi-a explicat argumentele, îi dau dreptate.

Clar am căzut într-o capcană a jurnaliştilor, nu am fost atent şi m-am trezit într-un subiect care nu mă privea, motiv pentru care îi cer scuze, pentru că e important să recunoşti atunci când greşeşti şi mi-a plăcut, repet, dialogul pe care l-am avut.

Am apreciat onestitatea, cuvintele pe care mi le-a adresat şi mă simt obligat ca să prezint aceste scuze", a spus Cristi Balaj, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele