Ultima oră
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”
NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup
S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România
E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă
Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană

EXCLUSIV | Cristi Chivu, curtat de o echipă din România, dar Victor Becali îi recomandă "modelul Guardiola"

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20113818/1/chivu.jpg

Cristi Chivu (40 de ani) a avut o ofertă bună din România, iar mai multe surse relatau că ar fi vorba de Petrolul Ploieşti, care ar l-ar fi căutat după despărţirea de Viorel Moldovan.

Informaţia a fost dezminţită de impresarul Giovanni Becali, care a declarat că fostul fundaş nu se gândeşte să părăsească deocamdată Italia, acolo unde antrenează echipa U-19 a celor de la Inter, club cu care a câştigat Liga Campionilor.

”Nu ştiu neapărat de Petrolul, dar ştiu de o echipă. Chivu a plecat acolo (n.r. Inter U-19) pe un drum şi a luat-o de jos. Eu cred că el vrea să îşi urmeze drumul în Italia, în România ar putea veni orcând.

Pentru el ar fi important să continuie acolo, apoi poate îl promovează la Primavera şi după la prima echipă. Guardiola şi Luis Enrique au ajuns de la Barcelona B la prima echipă. El nu este oricine, este un nume mare la Inter. A câştigat trei campionate cu Inter, Liga Campionilor, Cupe. Acum nu se pune problema de un nou antrenor la ei, că sunt pe primul loc şi aproape campioni.

Una e să fii acolo şi alta e să fii aici. Trebuie să fie acolo pentru momentul potrivit”
, a declarat impresarul la Look Sport LIVE.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele