Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV ǀ Cristi Dulca, încântat de transferul fiului său la FCSB. ”A făcut un pas important în cariera lui”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20804578/2/dulca.jpg

FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, anunţă şi al treilea transfer al zilei: Marco Dulca, mijlocaş central la Chindia Târgovişte, va semnacu cu vicecampioana României.

Fostul mare fotbalist Cristi Dulca, tatăl noului jucător de la FCSB a analizat transferul şi este de părere că e un pas mare în cariera jucătorului de 23 de ani.

”Sunt foarte fericit! Faptul că Marco a făcut un pas important în cariera lui şi mă bucură. Au fost câteva zile chiar foarte grele şi mă bucur că e fericit, e într-un loc unde a fost vrut.

S-a vorbit în ultimii ani de foarte multe oferte. FCSB a fost singura echipă care a plătit această clauză şi l-a vrut cu adevărat. Cred că a făcut o alegere bună şi va fi bine din punctul meu de vedere.

(n.r despre presiunea impusă de Becali) Un jucător fără presiune e un jucător care nu joacă la un nivel foarte mare. I-am spus că faptul că a ajuns la FCSB îi dă responsabilitate. Modul în care se comportă în fiecare meci contează foarte mult. El e profesionist şi trebuie să îşi vadă de treabă.

FCSB-ul are condiţii extraordinare: terenuri, medicamentaţie, salarii la zi şi tot ce poate oferi un club profesionist”, a declarat Cristi Dulca, pentru Prima Sport.

În vârstă de 23 de ani, Marco Dulca e cotat la 900.000 de euro de site-urile de specialitate. Fost internaţional de tineret, Dulca Junior şi-a făcut ucenicia în Regatul Unit, la Swansea, apoi a jucat pentru Farul şi Chindia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele