Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Cum ar putea face Sepsi o figură frumoasă în Conference League. ”Ajung meritat în cupele europene, chiar dacă nu au mai făcut jocul la fel de bun din campionat”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20225148/1/alx-8328.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-0 cu FC Viitorul, finala barajului din Liga 1 pentru Conference League.

”Sepsi ajunge meritat în cupele europene, chiar dacă nu au mai făcut jocul la fel de bun din campionat. Dacă vor juca cum au făcut cu CFR, FCSB şi Universitatea Craiova cu siguranţă vor face o figură foarte frumoasă în Conference League”, a explicat Mirel Albon, pentru Look Sport+.

Sepsi va evolua în al doilea tur preliminar al Conference League.

Au perfectat primul transfer

Răzvan Began (24 de ani) a făcut un meci perfect contra celor de la FC Voluntari, chiar dacă a primit două goluri, în eşecul cu 1-2, însă a salvat o mulţime de alte goluri ca făcute. Cel mai bun jucător din acest sezon al Dunării Călăraşi va juca din toamnă în Casa Liga 1, la Sepsi.

Contractul lui Began cu echipa din Călăraşi expiră pe 30 iunie.

Răzvan Began a mai trecut pe la echipe precum Daco-Getica, ACS Poli, FC Hermannstadt, Foresta Suceava, Luceafărul Oradea sau Farul.

"Am semnat cu Răzvan Began de la Dunărea Călăraşi. Ne-am înţeles cu el asupra contractului, pe o perioadă de trei ani", a spus directorul sportiv de la Sepsi, Attila Hadnagy, pentru liga2.ro.

În acest moment, Sepsi are trei portari în lot: Roland Niczuly (25 de ani), Jesus Fernandez (32 de ani) şi Albert Szanto (17 ani).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele